Diyetisyen Zeynep Ceylan Sirkeli ve Limonlu su kilo verdirmez

Diyetisyen Zeynep Ceylan bafra55.net muhabirin sorularını yanıtladı ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.

A+A-

SİRKELİ VE LİMONLU SU KİLO VERMEDE ETKİLİ DEĞİL

Diyetisyen Zeynep Ceylan bafra55.net muhabiri Kader Ölmez'in sorularını yanıtladı ve birçok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bilindik doğrularının aslında yanlış olduğunu sirkeli ve limonlu suyun kesinlikle kilo vermede etkili olmadığını aktardı.

DAHA ÇOK YANLIŞ BİLENENLERİ DÜZELTMEYLE SEANSLAR YAPIYORUZ

Ceylan daha çok yanlış bilenleri düzeltmeyle seanslar yaptığını ve daha çok anlatarak ve beslenme eğitimi vererek ilerlediğini aktardı. Çok fazla karışık bitki çaylarının olduğunun da altını çizen diyetisyen Zeynep Ceylan, bu yeşil çayların size fayda sağlayacağını düşünürken size çok daha olumsuz dönebilir" dedi.

DİYETİSYENLERİN SİHİRLİ BİR DEĞNEĞİ YOK

Ceylan, Diyetisyenlerin sihirli bir değneyi olduğu bilinir ama aslında sihirli bir değneğimiz yok. Biz sadece sağlıklı beslenmeyi öğretmeyi hedefliyoruz ve burada makro elementler neler, protein, karbonhidrat, yağ ve vitaminler beslenmemizde ne kadar olmalı nasıl planlamalıyız bunları öğretmeye çalışıyoruz" dedi. 

diyetisyen-zeynep-ceylan-sirkeli-ve-limonlu-su-kilo-vermede-etkili-degil.jpg diyetisyen-zeynep-ceylan-sirkeli-ve-limonlu-su-kilo-vermede-etkili-degil-001.jpg diyetisyen-zeynep-ceylan-sirkeli-ve-limonlu-su-kilo-vermede-etkili-degil-002.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.