DEVA Partisi Bafra Barış Medya Grubunu ziyaret etti

DEVA Partisi Bafra Barış Medya Grubunu ziyaret etti

Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva Partisi) Bafra Kurucu İlçe Başkanı olarak görev alan Muharrem Uyar 8 Aralık’ta yapılacak Samsun İl Kongresi çalışmaları için sahaya inerek Basın yayın kuruluşlarını ziyaret etti.

A+A-

Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’yi bürosunda ziyaret eden Deva Partisi Bafra Kurucu İlçe Başkanı Muharrem Uyar yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Deva Partisi Bafra Kurucu İlçe Başkanı Muharrem Uyar’a kurucu yönetim kurulu üyesi Oğuzhan Türk ve Hayati Arslan eşlik etti.

Deva Partisi Bafra Kurucu İlçe Başkanı Muharrem Uyar ziyarette yaptığı açıklamada,’’Öncelikle bizi bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Ali Babacan'a ve Samsun İl Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Şuanda Bafra ilçe yönetimimizi belirledik ve 8 Aralıkta düzenlenecek olan İl Kongremiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

8 Aralık'ta Samsun'da yapılacak olan İl Kongremizde Genel Başkanımız Ali Babacan’dan mazbatamızı alarak resmi olarak göreve başlayacağız. Genç ve dinamik bir kadro oluşturduk şehrimizin tüm sorunlarıyla alakadar olacağız. Tabi ki çok çalışmamız gerekiyor bu sorumluluğumuzun farkındayız. Sizleri de 8 Aralık’taki kongremize davet ediyoruz. Bafra ve Bölgesi için görev yapan Bafra Barış Medya Grubuna ve ekibine çalışmalarında başarılar dilerim."dedi.

Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’de Demokrasi ve Atılım Partisi (Deva Partisi) Bafra Kurucu İlçe Başkanı olarak görev alan Muharrem Uyar ve yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Açıklamanın ardından Başkan Uyar 8 Aralıkta düzenlenecek olan Deva Partisi Samsun İl Kongresinin davetiyesini Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’ye takdim etti.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.