Dereceye Giren Öğrencilerden Başkana Ziyaret

Dereceye Giren Öğrencilerden Başkana Ziyaret

Okul Sporları kapsamında Türkiye ve Samsun İl Genelinde yapılan çeşitli müsabakalarında dereceye giren öğrenciler Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.

A+A-

Havza Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Türkiye Halter Şampiyonası 55 kilo Türkiye İkincisi Medine Alkan, Samsun’da düzenlenen Okul Sporları Dart Müsabakalarında dereceye giren Kızlar İl Birincisi Şehit Besim Kazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Erkekler İl İkincisi Havza Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Başkan Özdemir ile bir süre sohbet ettiler.

Havza İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam Havzanın hem akademik hem de sportif alanda başarıyı yakalaması için çalıştıklarını ifade ederek; “Emeklerimizin karşılığını öğrencilerimizin başarıları ile alıyoruz. Bu başarıda Havza Belediyemizin ile Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün katkıları büyük. Sizlere katkılarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.” Dedi.

Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdür Cafer Uzun ise Havza’nın okul sporlarında başarılar elde ettiğini hatırlatarak; “Öğretmenlerimizin gayretler ve öğrencilerimizin başarıları ile birilikte Okul sporlarında birkaç branşta Samsun’umuzu temsil etmek hakkını ilçemiz kazanmıştır. Elimizden geldiğince öğrencilerimizin yanındayız.” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise belediye olarak her zaman spor ve sporcuya destek olmak için çalıştıklarını belirterek; “ Havza Belediyesi'nin gücü yettiği oranda bütün olanakları da seferber ederek milli eğitim ve ilçe spor müdürümüzün çalışmalarına özen gösteriyoruz. Sporun birleştirici gücüne inanıyoruz. Sporun yüksek ahlak ve sevgi dili olduğunun hepimiz farkındayız. Öğrencilerimizin başarısı bizler için birer gurur vesikası. Kendilerini tebrik ediyorum.” Dedi.

Ziyarette Şehit Besim Kazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ömer Öztürk,  Beden Eğitimi Öğretmenleri Cem Taylan Evren ve Fahrettin Akça’da hazır bulundular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.