Depremden Acı Haberler Gelmeye Devam Ediyor

Depremden Acı Haberler Gelmeye Devam Ediyor

Elazığ'da meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 35'e yükseldiği öğrenildi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yaptığı açıklamada hayatını kaybedenlerin sayısının 35 olduğunu açıkladı. Yaralı sayısı 1607. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'daki depremin ardından enkaz altında kalan 45 vatandaşın kurtarıldığını bildirdi.

Bakan Soylu, "4 büyüklüğünün üzerinde 20 artçı deprem meydana geldi. O saatten bu saate kadar 678 artçı deprem meydana geldi. Artçı depremler devam ediyor." dedi.

Soylu, "Artçı depremler devam ettikçe vatandaşımızın endişe duyması normaldir, bu konudaki ihtiyaçların giderilmesi de bizim temel görevimizdir." diye konuştu.

İçişleri Bakanı Soylu, "Bölgeye şu ana kadar 10 binin üzerinde çadır sevk ettik. 6 bin 455 çadırın da kurulumunu hem Malatya hem de Elazığ'da sağladık." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Elazığ Valiliği’nde basın toplantısı düzenliyor.

1 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Mustafa Paşa Mahallesi'nde yıkılan binanın enkazında arama kurtarma sonucunda bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından ekiplerin yoğun çalışması sonucu, enkaz altında kalanlar kurtarılıyor.

Mustafa Paşa Mahallesi'nde çöken binada yürütülen arama ve kurtarma çalışmaları sonucunda bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.