Depremde Vefat Eden Öğretmen Dilek Çelebi ve Kızı İkra Çelebi Dualarla Anıldı

Asrın felaketinde 1 yıl önce meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde 11 ilimiz etkilenmiş, binlerce vatandaşımız vefat etmişti. 

A+A-

Asrın felaketinde 1 yıl önce meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremde 11 ilimiz etkilenmiş, binlerce vatandaşımız vefat etmişti. 


Kahramanmaraş merkezli deprem Adıyaman’ı da etkisi altına almış ve burada meydana gelen depremde Bafralı Ümit Çelebi öğretmenin eşi Bafra Şehit Burak Perçin İlkokulu Sınıf Öğretmeni  Dilek Çelebi ve kızları İkra Çelebi vefat etmişti.
Cenazeleri 11 Şubat 2023 Cumartesi günü Bafra Yıldırım Beyazıt Camiinde kılınan öğle namazı ve cenaze namazı  sonrası yeni mezarlığa defnedilmişlerdi.
Asrın felaketinin 1.yıl dönümünde ise mübarek Miraç Kandili gecesinde Bafra Büyük Camiinde depremde hayatını kaybeden Bafra Şehit Burak Perçin İlkokulu Sınıf Öğretmeni  Dilek Çelebi ve kızı İkra Çelebi ve tüm depremde vefat edenler için öğretmen Ümit Çelebi tarafından bir mevlidi şerif programı tertip edildi.
Bafra ilçesindeki Büyük Cami'de Miraç Kandili dolayısıyla program düzenlendi.
Bafra Büyük Camii İmam Hatibi Şevki Şahin ve din görevlileri tarafından akşam namazı ve yatsı namazı arası Kur'an-ı Kerim tilavet edildi, ilahiler ve Mevlid-i Şerif okundu. Kur'an-ı Kerim dinletisi sonrası depremzedeler için dua edildi.
Program sonunda ikramlarda bulunuldu.

Depremde hayatını kaybeden Bafra Şehit Burak Perçin İlkokulu Sınıf Öğretmeni  Dilek Çelebi ve kızı İkra Çelebi’nin acısını halen yüreklerinde hisseden baba öğretmen Ümit Çelebi duygularını gözyaşları içerisinde Bafra55.Net haber mikrofonlarına anlattı.
Ayrıca MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta ve İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız asrın felaketi deprem hakkında açıklamalarda bulundu.

depremde-vefat-eden-ogretmen-dilek-celebi-ve-kizi-ikra-celebi-dualarla-anildi.pngdepremde-vefat-eden-ogretmen-dilek-celebi-ve-kizi-ikra-celebi-dualarla-anildi-001.pngdepremde-vefat-eden-ogretmen-dilek-celebi-ve-kizi-ikra-celebi-dualarla-anildi-002.pngdepremde-vefat-eden-ogretmen-dilek-celebi-ve-kizi-ikra-celebi-dualarla-anildivv.pngdepremde-vefat-eden-ogretmen-dilek-celebi-ve-kizi-ikra-celebi-dualarla-anildi-003.pngdepremde-vefat-eden-ogretmen-dilek-celebi-ve-kizi-ikra-celebi-dualarla-anildi-004.pngdepremde-vefat-eden-ogretmen-dilek-celebi-ve-kizi-ikra-celebi-dualarla-anildi-005.pngdepremde-vefat-eden-ogretmen-dilek-celebi-ve-kizi-ikra-celebi-dualarla-anildi-006.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.