Deniz&Engin Mutluluk Dolu Yıllar İçin Birbirlerine 'Evet' Dediler

Deniz&Engin Mutluluk Dolu Yıllar İçin Birbirlerine 'Evet' Dediler

Deniz&Engin Güngör düzenlenen muhteşem nikah ve düğün merasimi ile mutluluk dolu yıllar için birbirlerine evet dediler.

A+A-

Deniz&Engin Güngör düzenlenen muhteşem nikah ve düğün merasimi ile mutluluk dolu yıllar için birbirlerine evet dediler.

Fatma- İş insanı Turhan Kobal’ın kızı Deniz ile Esma Samsunspor Aileler Derneği Bafra Şube Başkanı, Bafra Güngör Ticaret Sebze Meyve Dünyası sahibi Ramazan Güngör’ün oğlu Bafra Güngör Ticaret Sebze Meyve Dünyası işletmecisi Engin Güngör ömür boyu mutluluk için imza atarak birbirlerine ‘’EVET’’ dediler.

Genç çiftler Deniz&Engin Güngör  için Bafra Royal Garden Kır Bahçesi düğün salonunda muhteşem nikah ve düğün merasimi düzenlendi.

Genç çiftler Deniz &Engin Güngör  hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler ve konfetiler eşliğinde masalarına kadar alkışlar arasında geldiler.

İlk danslarını yapan genç çiftler Deniz&Engin Güngör’e arkadaşları eşlik etti.

Nikahı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç hayırlı olsun dilekleri ile kıyarken, nikah şahitliklerini ise BBP MYK Üyesi Bahadır Şahin, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, MHP Bafra eski ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş yaptı.

Bafra Belediye Deniz&Engin Güngör’ün nikah akitlerini gerçekleştirdik. Bu mutlu günlerinde çiftlerimizin yanında olarak sizlerle birlikte mutluluklarını paylaştık. Çiftlerimize, gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ailelerimize de hayırlı olsun. Her zaman hayata dair ne varsa halkımızla birlikte yaşamaya ve paylaşmaya devam edeceğiz. Mutluluk dileklerimle’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Bafra Güngör Ticaret Sebze Meyve Dünyası sahibi Ramazan Güngör yaptığı açıklamada;’’ Kobal ve Güngör aileleri adına evlatlarımız Deniz&Engin Güngör’ün nikah ve düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz. Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek duygularını belirttiler.

Nikah ve Düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftler Deniz&Engin Güngör kendileri için özel olarak tatlı bir yaşam için hazırlanan pastayı birlikte kestiler. Davetliler genç çiftleri hem tebrik etmek, hem de takılarını takmak için uzun kuyruk oluşturdular.

Mutluluklarını sevenleri ile paylaşan Deniz&Engin Güngör Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Zennure Çaylı Koç’un seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle gece boyunca gönüllerince doyasıya eğlendi.

Düğün merasimi anı fotoğraflarının çekimi ile sona erdi.

denizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-18.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-19.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-17.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-15.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-14.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-13.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-12.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-11.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-10.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-9.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-8.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-7.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-6.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-5.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-4.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-3.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-2.pngdenizengin-mutluluk-dolu-yillar-icin-birbirlerine-evet-dediler-1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.