DENİZE GİREN GENÇ KAYBOLDU, ARKADAŞI KURTARILDI

DENİZE GİREN GENÇ KAYBOLDU, ARKADAŞI KURTARILDI

Samsun’un Atakum ilçesinde serinlemek için denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren 2 gençten biri kurtarılırken, diğeri denizde kayboldu.

A+A-

Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde oturan Kadir Altay (25) ve komşusu Onur Bayram (19), Atakum ilçesi Yalı Mahallesi sahilinde serinlemek için denize girdi. Denizdeki fırtınadan dolayı dalga yükselince Onur Bayram batıp çıkmaya başladı. Onur’un imdadına koşan Kadir Altay da boğulma tehlikesi geçirdi. Vatandaşların yardımıyla Kadir Altay kurtarılırken, Onur Bayram ise denizde kayboldu. Vatandaşlar tarafından kıyıya çıkarılan Kadir Altay, 112 Acil ekiplerince Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Altay’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Denizde kaybolan Onur Bayram’ı bulmak için ise Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma Ekibi tarafından arama çalışması başlatıldı. Yaklaşık 2.5 saat süren arama çalışmasında Onur Bayram’a ulaşılamadı. Havanın kararmaya başlaması nedeniyle arama çalışmasına ara verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.