Denize Giren Adamdan Haber Alınamıyor! Arama Çalışmaları Gece de Sürüyor

Samsun'un İlkadım ilçesinde denize giren bir kişiden haber alınamaması üzerine başlatılan arama-kurtarma çalışmaları gece saatlerinde de devam ediyor.

A+A-

Samsun'un İlkadım ilçesinde denize giren bir kişiden haber alınamaması üzerine başlatılan arama-kurtarma çalışmaları gece saatlerinde de devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre, olay İlkadım ilçesi Fener Plajı karşısındaki sahil bölgesinde meydana geldi. 36 yaşındaki Samet Gebesoy’un denize girdiğini gören yakınları, uzun süre haber alamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler ve sağlık görevlileri sevk edildi.

Kıyıda yapılan incelemelerde Samet Gebesoy’a ait motosiklet ve bazı kişisel eşyalar bulundu. Bunun üzerine denizde kaybolmuş olabileceği ihtimaliyle arama çalışmaları başlatıldı. Ekipler, gün boyu yaptıkları taramalarda Gebesoy’a ulaşamazken, gece saatlerinde de botlarla su yüzeyinde ve çevresinde arama faaliyetlerini sürdürüyor.

Kaybolan şahsın ailesi ve yakınları ise endişe içinde sahilde bekleyişlerini sürdürüyor. Bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, çalışmalara devam eden ekipler gelişmelerle ilgili anlık bilgi paylaşımı yapıyor.

Arama çalışmalarıyla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

 

2-20250724233845.jpg3-20250724233845.jpg

 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.