Dava Hiç Kimsenin Tekelinde Olamaz

Dava Hiç Kimsenin Tekelinde Olamaz

Eski Samsun 24. Dönem MHP Milletvekili Cemalettin Şimşek MHP Genel Merkezin vermiş olduğu ihraç ile ilgili Samsun’da basın toplantısı gerçekleştirdi.

A+A-

Eski Samsun 24. Dönem MHP Milletvekili Cemalettin Şimşek MHP Genel Merkezin vermiş olduğu ihraç ile ilgili Samsun’da basın toplantısı gerçekleştirdi.

Basın toplantısında;

 ‘’ Türkiye yakın tarihinde görülmemiş bir şekilde iç ve dış sorunlar ile karşı karşıya bırakılmıştır. Ülkemiz her bakımdan abluka altına alınmış. Bulunduğumuz coğrafya jeopolitik durumu ve enerji kaynakları nedeni ile Dünya’daki küresel güçlerin her zaman ilgi odağı olmuş ve her türlü kirli ilişkiler yumağında bölge üzerinde oyuna gelmiştir. Siyasetin baş döndürücü ayak oyunları bütün bu çirkin yüzü ile bölgede cereyan etmektedir.

‘’- KİMİN ELİ KİMİN CEBİNDE BELLİ DEĞİL.’’

Bununla birlikte yaklaşık 15 yıldır  ülkemizi tek iktidar olarak  yönetenler, Dünya’daki gelişmeleri iyi okuyamamış, ham hayaller peşinde koşarak ülkemizin içerde ve dışarıda siyasi ve ekonomik birçok sorunu ile karşı karşıya gelmesine neden olmuşlardır. Gelinen son noktada kim dostumuz, kim düşmanımız belli değil …

Bir gün dostum hitap ettiklerimizi diğer gün düşman olarak görmemiz olağan hale geldi. İçerde ise durum daha içler acısıdır. İnsanlarımız etnik ve mezhepsen temelde iktidar eli ile ayrıştırılmış, Cumhuriyet’in bir kazanımı olan üniter devlet yapımız  zaafa uğratılmıştır.

Ülkemiz böyle endişe verici süreçten geçerken 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan genel seçimler sonrası milletimizi emniyet subabı olarak gördüğü Milliyetçi Hareket Partisi yönetimi politika değişikliğine giderek seçmenlerini hayal kırıklığına uğratmıştır. MHP Samsun İl Disiplin Kurulunun 23.09.2017 tarihinde yapılan toplantısında parti tüzüğünün 78/4 Maddesinin (C,E,H) bentlerine aykırı hareket ettiğim gerekçesi ile kesin çıkarma işlemi yapılmak üzere savunmam istenmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün 78/4 Maddesinin anılan bentleri: Partiyi ve parti organlarını gerçek dışı iddia ve gerekçelerle şikayet etmek parti adına resmi makamlar ile muhatap olmak ve üye olmak hakkını kötüye kullanmak konularını  içermektedir. Bununla ilgili olarak ortaya konan belge ise 16 Nisan tarihinde yapılan Anayasa Değişikliği referandumunda bu değişikliği karşı çıkmam ve hayır çalışmalarına katılmam  maalesef  delil olarak gösterilmektedir.  ’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum