DAMSAN MAKİNEYE PROTOKOL'DEN TAM NOT

DAMSAN MAKİNEYE PROTOKOL'DEN TAM NOT

Bafra Bölgesinde bir dizi incelemeler ve ziyaretlerde bulunan Samsun Valisi Osman Kaymak Bafra OSB’de de yapılan yatırımları, çalışmaları yerinde inceledi.

A+A-

Samsun Valisi Osman Kaymak beraberinde Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar Bafra OSB’de faaliyette bulunan yaptığı çalışmalarla , projelerle adını başarılarla duyuran DAMSAN MAKİNE Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş’ı ziyaret ederek Bafra,Samsun ve Türkiye Ekonomisine, Sanayisine katkıları için teşekkür ettiler.

DAMSAN MAKİNE Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek,’’ Samsun Valisi Osman Kaymak, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar’a firmamıza göstermiş oldukları yakın ilgiden ve nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve Damsan Makina adına teşekkür ve saygılarımızı sunarım. 
Protokolümüze DAMSAN MAKİNENİN yapmış olduğu çalışmalarımız ile ilgili bilgiler aktardık. Bafra,Samsun ve Türkiye ekonomisine katkılarımız bugüne olduğu kadar bundan sonra da devam edecektir.’’dedi.

damsan-makineye-protokolden-tam-not2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.