Cumhurbaşkanı İttifaka Çalışıyor

Cumhurbaşkanı İttifaka Çalışıyor

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan SP + BBP ittifakı için kolları sıvadı. Atağa kalktı.

A+A-

. Milli ittifakın nerede miting tarihi belirlenmişse aynı gün orada hayali açılışların konuşmasını yaparak, galiba bir ön çalışma ile halkı İttifak’ı dinlemeye uyarıyor. Tabiki bu süreç tersinden işliyor.

İttifak’ın gelişini bekleyen vatandaşlar bir anda mitingin iptal edilerek, Cumhurbaşkanı’nın geleceğini duyunca şaşkına uğruyorlar. Halk merakla soruyor: Hadi diyelim Cumhurbaşkanı yorgunluğundan dolayı miting tarihlerinin farkında değil. Peki onun çevresinde ki danışmanları da mı gidecekleri yerde aynı gün ve saatte İttifak’ın mitinginin olduğunu bilmiyorlar.

Cumhurbaşkanı ve ekibi aklınca miting için hazırlanan emekleri boşa çıkarmak, yapılacak mitingi engellemek için bu tezgahı kuruyorlar. Ancak kurulan ve işletilen bu senaryo normal vatandaşın bile inadını ve merhamet duygularını tahrik ediyor.

Neden mi?

Çünkü bütün vatandaşlarımız biliyor ki SP + BBP ittifakı mensupları çocuklarının ekmek parasından harcayarak miting masraflarını yapıyorlar. Bayraklar basılıyor, afişler ve broşürler dağıtılıyor. Emek ve alın terleri mitinge çağrı için akıtılıyor.

Milli İttifak, AK Parti gibi derenin taşı ile derenin kuşunu vurmuyor. Yani devletin kasasından aldığı, tüy bitmedik yetimin hakkı olan paralarla israf boyutunda  seçim masrafı yapmıyor.

Hal böyle olunca, neden Cumhurbaşkanının mitinglerinin hiçbir tanesi AK Parti mitingleriyle çakışmıyor da, çoğunlukla Milli İttifak’ın mitinglerine tosluyor.

Bu sınırsız gücün İttifaka karşı yaptığı hamleler belki onların katılaşmış vicdanlarında hiçbir tesir uyandırmıyor ama yüreği temiz vicdanında adalet mefhumunun henüz sönüp kaybolmadığı vatandaşlarımız bu adilane olmayan miting tarihi tesbitlerinin büyük ölçüde etkisinde kalıyor.

Yapanlara kin duyuyor, mazlum ve mağdur durumda gördüğü ittifaka karşı ise sıcak ve olumlu duygular hissetmeye başlıyor.

Çünkü Türk milletinin karakteri Zulme uğrayanın, hakkı elinden alınanın, yere düşürülenin elinden tutup onu kaldırmayı mukaddes sayan bir vasfa sahiptir.”

Millet bu karekterini 28 şubatçılara karşı Syn. Erdoğan’ın elinden tutarak göstermiştir. Öyle sanıyorum ki şimdide Cumhurbaşkanının zulmüne uğrayan Saadet Partisini elinden tutarak kaldıracak, bahrına basacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.