Çocuklar İçin Aldığı Tedbirle Örnek Oluyor

Çocuklar İçin Aldığı Tedbirle Örnek Oluyor

Koronavirüs Tedbirleri kapsamında Mart ayında kapatılan Playstotions kafeler yeni düzenlemeyle birlikte tekrar kapılarını açtı.

A+A-

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve Dünya geneline yayılan Koronavirüs tedbirleriyle bazı iş yerlerinin kapatılmasıyla beraber oyun cafeleride bu kısıtlamadan nasbini almıştı. Yaklaşık 3 ay kapalı kalan mekanlar tekrar tedbirler kapsamında açıldı.

Bafra Gençlik Caddesi'nde bulunan Paradox Playtation cafe öyle bir önlem aldı ki,  oyun oynamaya gelen gençlerin içi rahat ediyor. Konuyla alakalı konuşan işletme sahibi Hakan Alpbayrak ise, 3 aydır kapılarımız kapalıydı, 1 Temmuz itibari ile kapılarımızı tekrar açtık. Devletimizin bize verdiği yeni genelgeyle beraber yeni düzenlemeye girdik ve tüm tedbirlerimizi aldık. Buraya gelen arkadaşlarımızın ve kardeşlerimizin girişte ateşleri ölçülüyor ve dezanfekte ilaçları ile ellerini dezenfekte ediyoruz. salonumuzda oluşturduğumuz yeni önlemlerle beraber yeni bir döneme girmiş bulunuyoruz. Ayrıca buraya gelen kardeşlerimiz bizlere emanet ve asla birisine bile zarar gelsin istemeyiz" dedi.

Çocuklar İçin Aldığı Tedbirle Örnek OluyorÇocuklar İçin Aldığı Tedbirle Örnek OluyorÇocuklar İçin Aldığı Tedbirle Örnek OluyorÇocuklar İçin Aldığı Tedbirle Örnek Oluyor

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum