Çocuğun dikkati hayat kurtardı !

Bafra ilçesi Fatih mahallesi, Sedde yolu 1.sokak'da, Faruk Ekinci'ye ait çıkan ev yangınında maddi hasar meydana geldi.

A+A-

Bafra ilçesinde Fatih Mahallesinde sedde yolu 1.sokakta Faruk Ekici’ye ait evde çıkan yangında ev küle dönerken evin karşısında tarlada oynayan çocukların dikkati sayesinde evde bulunan iki kişi yanmaktan son anda kurtuldu.
Yapılan ihbar sonucu yangın yerine Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı  Bafra Şube Müdürlüğü ekipleri, Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, YEDAŞ, SASKİ, 112 Ambulans ekipleri olay yerine ivedi olarak hareket ettiler.
Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı  Bafra Şube Müdürlüğü ekipleri 4 araç ile 2 saat içerisinde yangını kontrol altına aldılar.
Ev sahibi Faruk Ekici yangın esnasında yanan evine bakarak gözyaşlarına hakim olamadı.
Günün ve Mahallenin kahramanı olan iki kişiyi diri diri yanmaktan kurtaran İsmail Demir adlı çocuk olayı Bafra 55.Net mikrofonlarına şöyle anlattı.
İsmail Demir yaptığı açıklamada,’’ Biz arkadaşlarla beraber oyun oynuyorduk. Birden dumanlar yükselmeye başladı. Gidip bakalım dedik. Hurdalık yanıyordu. İçeride bir amca vardı . Amcaya seslendik. Sonra baktık ki içeride bir teyze var. Kurtarmaya gittik. Kapıyı falan kırdık. Sonra amcaya haber verdik. Teyzenin kollarından tutup dışarıya çıkardık. Onları yanmaktan kurtardık.’’dedi.
Yangın ile ilgili soruşturma devam ediyor.
bafra-fatih-mahallesi-ev-yangini.pngbafra-fatih-mahallesi-ev-yangini-001.pngbafra-fatih-mahallesi-ev-yangini-002.pngbafra-fatih-mahallesi-ev-yangini-003.png

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.