Çiçek; ''Gelin bu yaz Kur'an-ı gönlümüze yazalım"

Çiçek; ''Gelin bu yaz Kur'an-ı gönlümüze yazalım"

Bilindiği üzere okullar yaz tatiline girdi. Çocuklar sevinçle karnelerini aldı. Okullar tatil oldu. Pazartesi gününden itibaren Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Bafra’da tüm camilerde yaz Kuran kursları başladı.

A+A-

Konu ile ilgili Bafra Müftüsü İsmail Çiçek yaptığı açıklamada, ‘’

Çocuklar camiye alışsın, Kur’an öğrensin. Dinini öğrensin. Sokaklardan kurtarıp, büyüklere saygıyı,  rahmeti, öğrensin. Anne- babaya karşı sevgiyi, büyüklere saygının öğretildiği, güzel ahlak ve dini terbiyenin verildiği camilerde,  çocuklarımızı bu manevi havadan mahrum etmemeliyiz. Hayırlı birer evlat olmaları için çocuklarımızı camiye, cemaate, namaza ve en önemlisi kuran öğrenemeye alıştıralım. Dua eden bir evlat, kuran okuyan bir evlat sahibi olmak istiyorsak ki- sanırım bu istek hepimizin çok arzu ettiği bir husustur, çocuklarımıza Camiye gönderelim.

Gençler gelin bu yaz Kur'an-ı gönlümüze yazalım. Okumaya ve anlamaya çalışalım. Bu duygularla hocalarımız ve öğrencilerimizin hepsine hayırlı bir dönem geçirmeleri duasındayım. Kendileri ile gurur duyuyor, başarılar diliyorum’’dedi.

yaz-kuran-kursu-2.jpgyaz-kuran-kursu-manset.jpgyaz-kuran-kursu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.