CHP’li Şevki Yılmaz CHP’nin Seçim Sistemine İsyan Etti

CHP Bafra İlçe 15. Olağan Kongresi Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde cumartesi günü yapıldı.

A+A-

CHP Bafra İlçe 15. Olağan Kongresi Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde cumartesi günü yapıldı.chpli-sevki-yilmaz-chpnin-secim-sistemine-isyan-etti2.jpg
Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Divan heyeti seçimi yapıldı. 
İlk konuşmayı CHP Bafra İlçe Başkanı Vahip Perçin yaptı. Perçin yaptıkları çalışmalar , Bafra ve Türkiye gündemi ile ilgili bilgiler aktardı.
Daha sonra ise konuşmalara geçildi. Bu konuşmalarda ise CHP’ye 30 yıldır gönül veren ve seçim dönemlerinde milletvekili adayı olan Şevki Yılmaz’da söz aldı.
Yılmazcözellikle CHP Samsun Milletvekili Murat Çam’ın gözlerinin için bakarak yaptığı konuşmada ,’’İlk başta kongrenin hayırlara vesile olmasını dilerim. Kongrede birbirinden değerli 3 aday var. Kim kazanırsa kazansın Bafra’mız, Bölgemiz, Ülkemiz kazansın diyorum. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiğinde çiftçi kazanacak, esnafımız kazanacak, emeklimiz kazanacak, memurumuz kazanacak. Bafra’mız kazanacak diyorum. Ama kazanması için ön seçime ihtiyacımız var. Ben her zaman söylüyorum. Ön seçim olursa başarı olur. CHP Bafra’da ön seçim yaptığı zaman oy oranı çok yüksekti. Şimdi ise oy oranı düşüyor. 
Sevgili arkadaşlarım ben lafı çok uzatmak da istemiyorum ama sizi de gördüm bırakmak istemiyorum. Birleşe, birleşe büyüyeceğiz. Ben yıllar önce söz verdim. Bafra’ya buradan söz veriyorum. Belediyeyi alacağız, belediyeleri alacağız.  Benim söylemeden geçemediğim bir sloganım var. Onu da söyleyeyim: Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidar yapmadan, Bafra Belediyesini de almadan, Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar yapmadan, Bafralı birini de milletvekili yapmadan ölmek bana haram olsun. Kongremiz hayırlı olsun.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.