CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek’ten doğduğu topraklara büyük vefa

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek’ten doğduğu topraklara büyük vefa

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek doğduğu köy olan Ladik ilçesi Akyar köyüne büyük yatırım yaparak doğal su şişeleme fabrikası kurdu.

A+A-

Konu hakkında bir açıklama yapan CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek,’’Su fabrikasının inşaatı tamamlandı. Son derece modern ve sıhhi makinalar yerleştirildi. Yakın zamanda faaliyete geçeceğiz. İlk etapta 50 kişi çalışacak. Fabrika tam kapasite ile çalışmaya başladığı andan itibaren bu sayı 150 kişiye kadar çıkacak.
Samsun’un en az yatırım alan ilçelerinden birisi olan ve teşvik kapsamının dışında kalan Ladik ilçesine yapılan bu yatırımın Ladik ve Samsun adına sevindirici bir gelişme olacağını belirtmek isterim.

AKYAR adı altında piyasaya sunacağımız suyun kaitesi çok yüksek. Ladik ilçesinin Akyar mahallesinde dağdan çıkan ve en ufak bir müdahale edilmeden cazibesiyle su depolama tesisine gelen suyun gerek kalitesi gerekse debisi itibarı ile bölgenin en kaliteli suyu olacağını söyleyebilirim.

Akyar mahallesinde çıkan bu su saniyede elli altı litre akmaktadır,  bölgede bu debiye ve kaliteye sahip başka suyun olmadığı da bir gerçektir.

AKYAR  suyu ilk etapta 250cc, 500cc, 1,5 litre, 5 litre ve damacana olarak şişelenecek şekilde fabrika oluşturulmuştur.

Fabrikaya ziyaretçiler gelmektedir. En son ise Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı ve Belediye Meclis üyeleri yakın zamanda açacağımız “AKYAR Doğal Minarelli SU”Üretim tesisene hayırlı olsun ziyaretinde bulundular kendilerine ve ekibine teşekkür ediyorum.’’dedi.

kemal-zeybekk-2.jpgkemal-zeybekk-3.jpgkemal-zeybekk-4.jpgkemal-zeybekk-5.jpgkemal-zeybekk-6.jpgkemal-zeybekk-7.jpgkemal-zeybekk-9.jpgkemal-zeybekk-8.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.