CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ KEMAL ZEYBEK; "BASIN BÜLTENİ DEMOKRASİMİZ VE HUKUKA  ZARAR VERMEYİNİZ"

CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ KEMAL ZEYBEK; "BASIN BÜLTENİ DEMOKRASİMİZ VE HUKUKA ZARAR VERMEYİNİZ"

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Seçimin üzerinden iki hafta geçmesine rağmen CHP örgütlerinin, halkın katılımı ile İlçe Seçim Kurulları önlerinde halkın iradesine, oyuna sahip çıkıyoruz

A+A-

DEMOKRASİMİZ VE HUKUKA  ZARAR VERMEYİNİZ!

   CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Ekrem İmamoğlu,  Esenyurt Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Kemal Deniz Bozkurt’u Esenyurt Belediye Başkanlığı makamında tebrik etti ve birlikte mitinge katıldı.

   Zeybek; Yaptığı kısa değerlendirmede: İstanbul seçimlerini Sayın Ekrem İmamoğlu kazanmış olmasına rağmen “Mazbatasının” verilmemesini anlamak imkânsızdır. Esenyurt meydanı çok kalabalık ve coşkulu oluşu; Halkın Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sahip çıktığını gösteriyor. Halkımızın oy namustur sonuna kadar sahip çıkacağız, hakkımızı yedirmeyiz kararlılığında olduğunu görmek demokrasimiz ve Hukuk adına umut verici olması hepimizi mutlu ediyor.  Esenyurt meydanındaki kalabalık tek yürek, tek ses verin “Mazbatayı” diye haykırırken! İktidarın Hukuku siyasallaştırarak Maltepe seçim sandıklarında sayımı engellemeleri ile İstanbul Belediyesinin teslimi geciktirmesi akıllara farklı kuşkuları getirmektedir. İktidar sahiplerine sesleniyoruz; bütün çabalarınız boşuna demokrasimizi yaralamayın, Hukuk’u düşürdüğünüz durumu görün!.

HUKUKUKUN SİYASALLAŞMASI FAŞİZiMDİR

   CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; 14 gündür iktidarın baskısıyla İstanbul seçimlerini sonuçlandırmayan “YSK”  gün gelir sizlerde Hukuk’a sığınmak durumunda kalabilirsiniz. Hukukun iktidar tarafından örselenmesine seyirci kalamayız! Gereğini yapın kazanana hakkını teslim edin. Sayın Ekrem İmamoğlu’na “Mazbatasını” verin.

   CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Seçimin üzerinden iki hafta geçmesine rağmen CHP örgütlerinin, halkın katılımı ile İlçe Seçim Kurulları önlerinde halkın iradesine, oyuna sahip çıkıyoruz ve Seçim irtibat bürolarındaki nöbetleri sabahlara kadar dönüşümlü devam etmektedir.  CHP örgütleri ve halkımız dayanışma örnekleri sergilemektedir. Esnaflardan, benim işyerimi büromu kullanın diye gelenlere şahit oluyoruz. Halkımız hakkın ve haklının yanında duruyor! Bir an önce hak edene “mazbatasını “ veriniz, demokrasimiz ve Hukuk’a daha fazla zarar vermeyiniz. Unutmayın Dünya İstanbul seçimlerinin sonuçlandırılmasını takip ediyor. Demokrasimize ve Hukukumuza daha fazla zarar vermeyin.                         

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler