CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek Bafra’ya sahip çıkılmıyor

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek Bafra’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bafra55.net haber sitesinin de sorularını yanıtlayan Zeybek, Bafra’ya sahip çıkılmıyor” dedi.

A+A-

BAFRA’YA SAHİP ÇIKILMIYOR

Bafra55.net haber sitesinin sorularını yanıtlayan Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekli Kemal Zeybek, “Bafra Samsun’un önemli bir ilçesi olduğu gibi Türkiye’nin de önemli ilçelerinden bir tanesi onun için bazı şeyleri konuşmamaktan, bazı şeyleri dile getirmemekten çekinmemek gerekiyor. Çünkü Türkiye’de ki tüm sebzelerin en yoğun ve en çok yetiştirildiği bir ova burası. Samsun’a ve Türkiye’ye çok büyük katma değer sağlayan bir şehir burası. Çünkü tahılından alında sebzesine kadar birçok ürün yetiştiren bir ilçeye sahip çıkılmadığını düşünüyorum.

Kızılırmak’ın Deniz’e döküldüğü çok ender yerlerden bir tanesi Bafra Ovasının halka tamamen sulanabilir olmaması bu ülke için büyük bir ayıp, ülkenin bu kadar tarımsal girdilerinin yüksek olduğu bir ilçede Kızılırmak’ın Deniz’e döküldüğü yerde biz suyu kullanamıyoruz.

MEDYA DESTEKLENMELİ

Zeybek, “Medya tamamen şuan iktidarın elinde, bu medyayı mevcut hükümet kendi gücüyle yöneltmek istiyor. Demokratik bir medya yayıncılığı ortadan kaldırılmış birilerinin baskısıyla yönetilen medya var. Medya bir defa muhakkak desteklenmeli çünkü Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de basın 4’üncü güç diye adlandırılır Türkiye’de bu 4’üncü güç değil 1’inci güç haline geldi” dedi.

 DOĞRU HABER YAPILMIYOR YANLI VE YANDAŞ HABERLER YAPILIYOR

Türkiye’de doğru haber yapılmıyor diyen vekil Zeybek, yandaş ve yanlı haberler yapıldığı halkımız gerçek haberlere ulaşamıyor bu yüzden az öncede belirtmiş olduğumuz yapıdan dolayı da medya desteklemelerinden de muhakkak yoksul kalıyoruz o yüzdendir ki Türkiye’de gerek görsel yayın, gerekse de yazılı yayın, gerekse de radyo yayıncılığı ve internet yayıncılığı muhakkak desteklenmeli ve devlette o desteği sağlayarak u alanda çalışma yapan medya kuruluşlarına sahip çıkılması gerekli olduğunu  sözlerine ekledi.

bafra55-net.JPGbafra55-net-001.JPG

Daha sonra CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'i makamında ziyaret etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.