CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞEVKİ YILMAZ’A BABA OCAĞINDA YOĞUN İLGİ

CHP SAMSUN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞEVKİ YILMAZ’A BABA OCAĞINDA YOĞUN İLGİ

24 Haziran 2018 Milletvekilliği seçimlerinde CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı olan , Partili, partisiz herkesin takdir ettiği, yaptığı çalışmalar, sivil toplum örgütleri ile istişarelerinden dolayı takdir gören , CUMHURİYET HALK PARTİSİ için...

A+A-

24 Haziran 2018 Milletvekilliği seçimlerinde CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı olan , Partili, partisiz herkesin takdir ettiği, yaptığı çalışmalar, sivil toplum örgütleri ile istişarelerinden dolayı takdir gören, CUMHURİYET HALK PARTİSİ için gecesini, gündüzüne katan Şevki Yılmaz baba ocağında Örencik Köyünde yoğun ilgi gördü.

Örencik köyünde her yıl geleneksel olarak yapılan Afat Kurbanı programına da katılan CHP Samsun Milletvekili A.Adayı Şevki Yılmaz gösterilen ilgi için teşekkürlerini sundu.
Yılmaz açıklamasında,’’ 24 Haziran 2018 Pazar Günü Cumhuriyet Halk Partisini iktidara getirmek için elimizden ne gelirse yapacağız. 
CHP`ye gençlik yıllarımda girdim. 3 yıl Gençlik Kolları Başkanlığı yaptım, 5 yıl ilçe örgütünde ilçe Başkan Yardımcılığı yaptım. 10 yıl ilçe başkanlığı yaptım. 2,5 yıl il başkan yardımcılığında bulundum . Vekil Adayı oldum.Şu anda ise 24 Haziran 2018 Milletvekilliği seçimleri için A.Adayı oldum. 
CHP`yi iktidara getirdiğimiz güne kadar Şevki Yılmaz`da cumhuriyeti sevenlerde, cumhuriyetçilerde, Atatürkçülerde yılmayacak. Allah nasip ederse 24 Haziran`da sandıkları gümbür gümbür patlatacağız. Sizlere inanıyorum.’’dedi.

samsun-chp-1.jpgsamsun-chp-2.jpgsamsun-chp-3.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.