CHP Samsun İl Başkanlığından 19 Mayıs çıkarması

CHP Samsun İl Başkanlığından 19 Mayıs çıkarması

CHP Samsun İl Başkanlığı İlçe Başkanları Kurulu Toplantısını bu kez 19 Mayıs İlçesinde gerçekleştirdi.

A+A-

CHP Samsun İl Başkanlığı İlçe Başkanları Kurulu Toplantısını bu kez 19 Mayıs İlçesinde gerçekleştirdi.

CHP İl Başkanı Sayın Fatih Türkel; 17 İlçe Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda CHP'nin saha çalışmaları sandık güvenliği seçim çalışmaları ile ilgili programlar saha ziyaretlerinde vatandaştan alınan şikayetler ve geri dönüşler değerlendirildi.

Toplantıdan sonra CHP İl Başkanı Fatih Türkel ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin 17 İlçe Başkanı 19 Mayıs İlçesinde esnaflarımızı ziyaret etti esnafın dertlerini dinledi ve görüş alışverişinde bulundu.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel yapmış olduğu açıklamada biz Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak hayatın her anında 17 ilçemizde köylerimizde mahallelerimizde yani sahada sokakta siyaset yapmaya devam ediyoruz. Bugün 19 Mayıstayız vatandaşımızın esnafımızın derdini dinliyoruz öyle görüyoruz ki 19 Mayıs ilçemizde de tencerenin dibi tutmuş esnafımız ciddi anlamda zor durumda her şeyden ötesi AKP iktidarından da 19 Mayıs ilçemiz umudunu kesmiş durumda.

Ondokuzmayıs’lı esnafımız diyor ki; sadece seçim dönemlerinde 19 Mayıs'a gelip sonra bizi unutan iktidardan hesap sorma zamanı geliyor Milletvekillerini göremiyoruz. Genel Başkan Yardımcısını göremiyoruz bu zor günlerimizde iktidarın Milletvekilleri ve yöneticileri yanımızda olmayacak da ne zaman olacak? Ekonomi ne zaman düzelecek? biz vergimizi veriyoruz katma değer üretiyoruz bu devlete ama devlet bize özellikle pandemi döneminde ve bugünlerde sahip çıkmadı çıkmıyor demektedir.

Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın iktidarına yaklaştığımız bugünlerde bütün esnafımıza köylümüze, emeklimize, emekçimize söz veriyoruz herkes rahat bir nefes alacak. Diye konuştu.

chp-samsun-il-baskanligindan-19-mayis-cikarmasi.jpgchp-samsun-il-baskanligindan-19-mayis-cikarmasi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.