CHP İLÇE BAŞKANINDAN İYİ PARTİYE AĞIR İTHAM

CHP İLÇE BAŞKANINDAN İYİ PARTİYE AĞIR İTHAM

"Bafra'da CHP ve İYİ Parti İttifakı yok, her parti kendi adayı ile seçime giriyor!"

A+A-

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, Bafra'da 'İYİ Parti adayının 'Millet İttifakı Adayı' olarak yansıtıldığını, bunun da yanlış anlaşılmalara neden olacak etik dışı bir davranış olduğunu söyledi.

CHP ve İYİ parti'nin İl Başkanları arasında imzalanan ortak protokole göre önce CHP Adayı Kemal Bütüner'i ortak aday gösterme kararı aldığını, ancak bu karara uyulmadığını belirten Vahit Perçin, " 
Samsun İlinde Büyükşehir de dâhil olmak üzere 15 ilçemizde Millet İttifakı olarak güç birliği yapmış olmamıza rağmen Bafra ve Tekkeköy ilçelerimizde Genel Merkezlerimizce CHP ve İYİ Parti olarak ayrı ayrı seçime girme kararı alınmıştı.  Buna rağmen CHP Bafra İlçe Başkanlığı olarak Bafra’da tek adayda birleşmek adına her türlü özveride bulunarak adayımızın İyi Partiden çıkmasını teklif ettik. Bu teklif iki partinin İl Başkanlıklarınca da kabul edildi.

 Bununla ilgili olarak protokol imzalandı.Ancak daha sonraki süreçte İyi Parti bu protokolü tek taraflı olarak bozarak ayrı aday gösterme kararı almıştır. Bizim göstermiş olduğumuz ittifak kurma gayretini İYİ Parti teşkilatınca göremediğimiz gibi; kamuoyunda İYİ Parti İlçe Belediye Başkanı Adayının ittifak adayı olarak yansıtıldığını üzüntü ile öğrenmiş bulanmaktayız. Bu kesinlikle doğru değildir. Her iki parti de adayını çıkarmış olup takdiri yüce ilçe halkımıza bırakıyoruz. Bizler CHP olarak adil, şeffaf ve sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımızın oylarına talip olduğumuzu ifade ederek Belediye Başkan adayımız Sn. Kemal BÜTÜNER ile Mart'ın sonunda ilçemizin her mahallesinde baharı yaşatacağımızın sözünü veriyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum