CHP Heyeti Başkan Yılmaz  ve Yönetimini Ziyaret Etti

CHP Heyeti Başkan Yılmaz  ve Yönetimini Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti Bafra ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti Bafra ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, Bursa Milletvekili Yüksel Özkan, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, CHP Bafra Belediye Meclis Üyesi Erhan Akbulut’tan oluşan heyet Bafra ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.
CHP Heyeti Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetimini ziyaret ederek 31 Ağustos Çarşamba günü  13.30’da Bafra’ya gelecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun programına davet ettiler.
Bafra Kızılırmak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Yılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra CHP heyetine çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette ise Esnafın problemleri masaya yatırıldı.

chp-heyeti-baskan-yilmaz-ve-yonetimini-ziyaret-etti.jpgchp-heyeti-baskan-yilmaz-ve-yonetimini-ziyaret-etti-001.jpgchp-heyeti-baskan-yilmaz-ve-yonetimini-ziyaret-etti-002.jpgchp-heyeti-baskan-yilmaz-ve-yonetimini-ziyaret-etti-003.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.