CHP GENÇLİK KOLLARINDAN BAFRA 55.NET’E ZİYARET

CHP GENÇLİK KOLLARINDAN BAFRA 55.NET’E ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Gençlik Kolları Başkanı Sait Ali Nuhoğlu Bafra 55NET ve Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’yi ziyaret etti.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Gençlik Kolları Başkanı Sait Ali Nuhoğlu Bafra 55NET ve Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’yi ziyaret etti.


Geçtiğimiz günlerde 2019 yılında CHP Bafra Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Dursun Sözen tüzük değişikliği nedeni ile başkanlığı Sait Ali Nuhoğlu’na devretmişti.
Bafra 55NET ve Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek CHP Bafra Gençlik Kolları Başkanı Sait Ali Nuhoğlu’na ve ekibine hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, çalışmalarında başarılar diledi.
CHP Bafra Gençlik Kolları Başkanı Sait Ali Nuhoğlu ziyarette yaptığı açıklamada,’’ 1996 doğumluyum, Çevre mühendisiyim. Lise öğrenimi Bafra Anadolu Lisesinde tamamladım. OMÜ Çevre mühendisliğinde eğitimimi devam ettirmekteyim. Önceki dönem gençlik kolları ilçe yöneticiliği ve Aktif ana kademe il ve ilçe delegeliğinde bulundum.


Parti tüzüğümüz gereği görev süresi dolan CHP Bafra Gençlik Kolları İlçe Başkanımız Dursun Ali Sözen’ in yerine göreve başlamış bulunmaktayım. Ülkemizin geçtiği bu zorlu günlerden çıkış, partimizin ve Millet İttifakı ’nın elindedir. Hükümetin uyguladığı hatalı uygulamalar özellikle gençler üzerinden büyük bir baskı oluşturmuş, adalet, gelecek kaygısı, güvenlik  ve birçok alanda gençleri yurtdışı hayali kurmaya itmiş ve ülkemiz adına hayal kurmalarının önüne geçmiştir. Cumhuriyet kazanımlarımızı korumak, gençliğin yarınlara ümitle bakmalarını sağlayacak parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Aydınlık Türkiye’nin kurucusu, Cumhuriyetin temellerini oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi gençliği olarak ülkemizi geleceğe taşıyacağımız günler çok yakında." dedi. 
Ziyarette Bafra 55NET ve Bafra Barış Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Abdullah Özdemir’de hazır bulundu.
Ziyaret sonrası CHP Bafra Gençlik Kolları İlçe Başkanı Sait Ali Nuhoğlu Bafra 55NET ve Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale’ye Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘’NUTUK’’ adlı eserini takdim etti.

whatsapp-image-2022-07-23-at-16-17-33-1-800x360.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.