CHP  GENÇLERE BAFRA'NIN TARİHİ VE DOĞAL ZENGİNLİKLERİNİ

CHP GENÇLERE BAFRA'NIN TARİHİ VE DOĞAL ZENGİNLİKLERİNİ

Bafra CHP Teşkilatı’nın parti içi çalışması olarak yaptığı (PARTİ OKULU)Projelerinden olan(Bir grup 10 ve 15 yaş arası 10 adet çocuk Bafra’nın Kültürel,Doğal ve Tarihi zenginlikleriyle tanıştırılmalı)amaçlı çalışması yapıldı.

A+A-

Program gereği; Kemalpaşa Mahallesi’nden 10ve 15 yaş arası 10 adet çocuk sabah evlerinden görevliler tarafından alındı.Önce müze ziyareti yapıldıardından Doğanca sınırları içinde kalan Kuş Cenneti gezildi,burada çocuklara deltada yaşayan kuş türleri ,göç zamanları, yılkı atları,balık gölleri gezildi ve konular hakkında bilgi aktarıldı .Bir cay ve simit molasından sonra Bafra’ya dönüldü .Hep birlikte öğle yemeği yendikten ve dinlendikten sonra Asar Kalesi gezildi,Baraj ve baraj gölü gezildi ve buralarla ilgili çocuklara tarihi ve genel bilgi verildi. Sonrasında Bafra’ya dönüş yapıldı.

Çocuklarla parti binamıza gelindi. Burada çocuklar masa tenisi ve internet oyunlar oynayarak bir birleriyle sohbet ettikten sonra İlçe Yöneticisi ve Parti okulu görevlileriylede yaptığı sohbette (Bugünkü Programdan çok memnun kaldıklarını bu çalışmaların daha sık yapılmasını Bafra’nın Tarihi ve doğal zenginlikleriyle ilgili edindikleri bilgilerin gelecekte hayatlarına çok katkı sağlayacağını,ayrıca birbiri ile tanışıp kaynaşmaktanda mutlu olduklarını ifade ettiler.Boş zamanlarında parti binamıza uğrayacaklarını belirttiler.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum