CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin'in Öğretmenler günü mesajı

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin'in Öğretmenler günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bafra İlçe Başkanı  Vahit Perçin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Perçin ,mesajında; öğretmenlerimizin geleceğin mimarları olduğunu belirterek  Eğitim bir ülkenin bugününü ve geleceğini şekillendiren en önemli unsurdur. Çünkü eğitimin konusu insandır. İnsan yetiştirmek milletlerin en önemli önceliklerinden biridir ve öyle olmalıdır. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan, onların bedensel, ruhsal ve zihinsel gelişiminde yönlendirici rol üstlenen kıymetli ve saygıdeğer öğretmenlerimiz, geleceğimizin mimarıdır" dedi.

Bu vesile ile başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere;Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma gayesi ile,her türlü zorluklara rağmen fedakarca hizmet eden tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun." ifadelerini kullandı.

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.