Çevre ilçelerden duyuldu

Çevre ilçelerden duyuldu

Eyüp Karadolap Mahallesi’nde bulunan bir sokakta yer altında meydana gelen patlama paniğe neden oldu. Olayda can kaybı ya da yaralı olmazken çevredeki binalarda maddi hasar meydana geldi.

A+A-

Eyüp Karadolap Mahallesi Çıkrık Sokak üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 01.00 sıralarında Çıkrık Sokak altında bulunan kanalizasyon sisteminde gaz sıkışmasından kaynaklandığı iddia edilen şiddetli bir patlama meydana geldi.

Patlama nedeniyle rögar kapakları havaya fırlarken çevredeki binaların camları kırıldı. Patlamanın meydana geldiği sırada sokak üzerinde kimsenin bulunmaması ise olası bir facianın yaşanmasına engel oldu. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri şerit çekerek çevrede güvenlik önlemi aldı. Patlama nedeniyle mahalle halkının büyük bir şok yaşadığı görüldü.

Patlama sesine uyandıklarını belirten bir mahalle sakini, ’’Saat 1’e doğru yattık. Tam yattığımız sırada bir ses geldi. Deprem olduğunu düşündük. Dışarı çıktığımızda camların yere indiğini gördük. Bomba gibi büyük sesle patladı. Yaralanan olmadı. Ama çok korktuk. Çocuğum bayıldı’’ diyerek yaşadıkları korku dolu dakikaları anlattı.
Misafirlerine çay hazırladığı sırada patlamanın meydana geldiğini ifade eden bir başka mahalle sakini ise,’’ Misafirim vardı içeride. Çay koydum. Tüp patladı diye bağırdım. Anne tüp patlamadı diye beni sakinleştirmeye çalıştılar. Sonra baktım, tüp yanıyor. Ardından çocuklara baktım. Onlarda da bir şey yoktu. Herhalde bomba attılar dedi çocuklar’’ diye konuştu.

Meydana gelen patlama sesi çevredeki birçok ilçeden duyuldu. Vatandaşların büyük panik yaşadığı patlama ile ilgili polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.