Çevre dostu başkan

Çevre dostu başkan

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, il gençlik kolları tarafından düzenlenen organizasyonda gençlerle birlikte çevre temizliği yaptı

A+A-

AK Parti Gençlik Kolları Çevre Şehir ve Kültür başkanlığı tarafından hayata geçirilen 'AK Gençlik Çevre Dostu Projesi'  kapsamında AK Parti Samsun İl Gençlik Kolları tarafından Doğu Park'ta  "AK Gençlik Harekete Geç" organizasyonu düzenlendi. AK Parti Çevre Şehir ve Kültür'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Hakan Ay, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan ile gençlik kolları üyelerinin katıldığı etkinlikte çevre temizliği yapıldı. 

Karaaslan ve gençlerle birlikte çevre temizliği yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, piknik yapan aileleri de ziyaret ederek temizlikle ilgili uyarılarda bulundu.  Başkan Karaduman, yaptığı açıklamada, "Çevre, Şehir ve Kültür'den sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan'ın olmasının katkısıyla birlikte ilk günden bu yana çevreciyiz. Bu organizasyonu yaparak hem farkındalık hem  yaşı daha küçük olan kardeşlerimize örnek olmaya çalıştık. Ayrıca çöpleri toplarken ziyaret ettiğimiz piknik yapan ailelere de temizlikle ilgili hassasiyet göstermelerini söyledik. Bunların yayılmasını ve etkinliklerin artarak devam etmesini istiyorum. Bunu da kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla birlikte takip edeceğiz" dedi. 

12-034.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.