ÇERKEZKÖY KAPAKLI’DA ANLAMLI ANNELER GÜNÜ

ÇERKEZKÖY KAPAKLI’DA ANLAMLI ANNELER GÜNÜ

Samsun’lu Anneler ve Aileleri İstanbul Çerkezköy Kapaklı’da bulunan Evim Çay Bahçesinde düzenlenen ‘’ANNELER GÜNÜ.’’Programında bu akşam bir araya gelecek.

A+A-

Kendisi Samsun Bafra İlçesi  doğumlu olan SADEF Genel Başkan Yardımcısı, Evim Aile  Çay Bahçesi sahibi ve Evim Yapı İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Sivil Toplum Örgütleri ile yaptığı çalışmalar ile takdir gören İşadamı  Osman Öğütcü’nün organizesi ve girişimi ile düzenlenen sunuculuğunu Samsun’lu Yıldıray Başın yaptığı ,’’GURBETTEN SAMSUN’A YILDIRAY ŞOV ANNELER GÜNÜ PROGRAMI.’’ Uydudan yayın yapan TEMPO TV’den bu akşam 20.00- 24.00 arası canlı yayınlanacak.

Programda ilk olarak konuşmalar olacak.

Sırasıyla Çerkezköy Kapaklı’nın güçlü sesi Eskişehirli Piyanist Mustafa ve grubu, Fantezi Müziğin harika sesi Hanımefendi Sanatçı Gözde Anıl ile Türk Sanat Müziğinin tartışılmaz sesi ve ismi Sami Aksu sahne alacak.

Programa çok sayıda Milletvekillerin, SADEF Genel Başkanı H.Kaya Aşçı ve Başkan Yardımcılarının, Bürokratların, Sivil Toplum Örgütü Temsilcilerinin, Samsun’lu Hemşerileri ile 1000 kişiye yakın kişinin katılması bekleniyor.

Bu anlamlı ve geleneksel hale gelecek olan,’’ANNELER GÜNÜ.’’Programını Bafralı Gazeteci arkadaşımız Abdullah Özdemir’in haberi ile birlikte güzel resimleri ile sizlere bu akşam ve yarın sunacağız.

HABER: ABDULLAH ÖZDEMİR

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.