CENK TOSUN'UN FORMA BEKLENTİSİ

CENK TOSUN'UN FORMA BEKLENTİSİ

Beşiktaşlı futbolcu Cenk Tosun, fazla forma şansı bulamaması konusunu kafasına çok taktığını ama bunu aşması gerektiğini söyledi.

A+A-

Siyah-beyazlı futbolcu, Beşiktaş Dergisi'nin Aralık sayısına açıklamalarda bulundu. Beşiktaş forması ile çok fazla forma şansı bulamamasını değerlendiren Cenk Tosun, "23 yaşında insan daha fazla top oynamak istiyor. Maalesef kafama çok takıyorum bu tip şeyleri. Ama bunu aşmam gerektiğinin farkındayım. Yapmam gereken hocamın gözüne girmek için daha fazla çalışmak" dedi.

"BAŞARIYA ULAŞMAYI ÜMİT EDİYORUM"
Genç futbolcu, futbolda bazen taraftarların maç kazandırdığını dile getirerek, "Eskiden bu laf bana şaka gibi gelirdi ancak Beşiktaş’a geldikten sonra ben bunu hakikaten de idrak etmiş oldum. Hep beraber el ele vererek başarıya ulaşmayı ümit ediyorum" diye konuştu.

"EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİM İKİ AYAĞIMI DA KULLANABİLMEM"
En önemli özelliğinin iki ayağını da kullanabilmek olduğunu vurgulayan Cenk, "Sonuçta ceza alanı içinde artık saniyeyi geçtim, saliselerle geçen bir zaman aralığında karar vermek zorundasın ve top önüne geldiğinde sol ayağından sağ ayağına geçirmek gibi bir lüksün yok. Anında o topu en doğru şekilde kullanmalısın. Bu anlamda avantajlı olduğumu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"TRANSFERİMDE BILIC'İN KATKISI ÇOK FAZLA"
Başarılı futbolcu, Beşiktaş'a transferinde Slaven Bilic'in katkısının çok fazla olduğunu ifade ederek, "Beni Gaziantep’te de takip ediyordu. Hocanın düşüncelerine de çok saygılıyım ve onun da benim kendimi nasıl geliştirdiğimi gözlemlediği belli. Benimle çok olumlu görüşmeler yaptı. Biraz zor zamanlar geçirdiğimin o da farkında ve bana hep destek oluyor" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.