CEMAL YILMAZ DEMİR FAKÜLTE İNŞAATINI İNCELEDİ

CEMAL YILMAZ DEMİR FAKÜLTE İNŞAATINI İNCELEDİ

Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir Bafra İlçesine gelerek Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Recep Tapramaz’ı Dekanlık Binasında ziyaret etti.

A+A-

Dekanlıkta yapılan toplantıda Bafra’ya yapılacak Fakülte hakkında Vekil Demir’e Dekan Tapramaz tarafından bilgiler verildi.

Dekanlıktaki toplantıda  ayrıca Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Davut Çepni, Hastane Müdürü Hüseyin Alkan, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven hazır bulundu.

Dekanlıktaki toplantıdan sonra Yağmurca Mevkiinde yapımı son sürat devam eden Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi inşaatını inceleyen Vekil Demir kısa zamanda büyük çalışma gösteren tüm çalışanlara teşekkür etti.

İnceleme sırasında ASTAŞ HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı ile telefon görüşmesi yapan Vekil Demir,’’Baba Ocağı Bafra ve Bölgesine hayırlı bir eseri kazandıracak olan AŞCI Ailesi adına H.Kaya Aşcı’ya Teşekkür ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.’’

İnşaattaki çalışma gezilirken Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Recep Tapramaz ve daha sonra ise çalışma ofisinde  Fakülte Proje Koordinatörü Mimar Numan Kama tarafından Vekil Demir ve beraberindekilere yapılan çalışmalar hakkında brifing verildi.

Brifing sonunda ise bir açıklama yapan Ak Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir,’’

Ülkenin kalkınmasına önemli rol oynayan turizm sektörünün daha iyi yerlere gelebilmesi için kurulacak bu fakülte önem arz etmektedir. Burası sektöre nitelikli eleman kazandırmaya aracılık edecektir. Kurumun hayata geçmesinde önemli rol oynayan hayırseverimiz Aşcı Kardeşler Vedat Aşcı ve Kaya Aşcı ile tüm Aşcı ailesine teşekkür ederim. Merhum babaları Hacı Şevket Aşcı adına yaptırdıkları eğitim yuvası büyük önem arz etmektedir. Bafra kurulacak bu fakülte ile ismini turizm alanında da duyuracaktır.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.