Çarşambalılar Kendi Binalarını Aldı

Çarşambalılar Kendi Binalarını Aldı

Üç dönemdir görev yapan ÇARŞAMBALILAR DERNEĞİ yönetim kurulu yapmış olduğu başarılı hizmetlerine bina satın alarak bir yenisini daha ekledi.

A+A-

Bir çok başarılı işlere imza atan yönetim kurulu olarak 2019 yılı Ocak ayından itibaren çalışmalara başlayarak mülkiyeti kendisine ait olan dernek binasının yanındaki kiralık olarak kullanmakta olduğumuz ve içinde okuma salonu, mescit, pide fırını, oyun salonu, kütüphane ve idari bölümlerin yer aldığı binayı satın alarak üyelerimize ve Çarşambalı hemşerilerimize kazandırdık.
Samsun’un İlkadım ilçesinin merkezinde ve çok değerli bölgesinde bulunan derneğimiz bu durumda kiracı olmaktan çıkmış olup önümüzdeki yıllar boyunca Samsun’a, Çarşamba’ya ve çok değerli üyelerimize daha iyi hizmet etmeye devam edecektir.
Derneğimiz bu durumda 750 metrekare kapalı alanı olan iki ve 500 metrekare açık alanı olan bahçeye sahip olup, bahçesinde aynı anda 400-500 kişilik organizasyonlara ev sahipliği yapacak duruma gelmiştir.
Derneğimize bu binanın kazandırılmasında çok sayıda üyemiz ve hayırsever hemşerilerimiz maddi katkıda bulunmuştur. Çarşambalılar Derneği Başkanı ve yürütme organları üyeleri olarak maddi ve manevi katkıda bulunan herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca satın alınan bina hissedarlarına gösterdikleri maddi kolaylıklardan dolayı teşekkür ediyoruz.
Yönetim Kurulu olarak;  üyelerimizin daha iyi faydalanmaları için çalışmalarımıza devam etmekteyiz. 
Yeni binamız bütün üyelerimize ve tüm hemşerilerimize hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.