CANİK KENT KONSEYİ'NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU

CANİK KENT KONSEYİ'NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU

Canik Kent Konseyi, 8'inci Dönüm Fotoğrafçılık Kursu'nu Canik Belediyesi çalışanlarına yönelik düzenledi. Kursa katılan belediye çalışanları, fotoğraf sanatını öğrenecek

A+A-

İlkini "Engelliler Gözüyle Samsun" projesi adı altında düzenleyen Canik Kent Konseyi, 8'inci Dönem Kursu'nu Canik Belediyesi çalışanları için açtı. Canik Kent Konseyi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen kursa katılan belediye çalışanları, kurs boyunca Fotoğraf Sanatçısı Hanife Yalçın'dan temel ve ileri fotoğrafçılık bilgilerini alacak, fotoğraf çekmenin sanatsal ve teknik yönlerini öğrenecek. Belediye çalışanları ayrıca toplam 4 hafta süren kursta pratik ve teorik eğitim görecek.
 
SANATSAL FAALİYET
Sanatsal faaliyetlere verdikleri önemle Samsun'un gelişimine ve tanıtımına katkı sağlamayı amaçladıklarını belirten Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, "Samsun'un gelişmesi için her türlü yeniliği ve ayrıntıyı değerlendiriyoruz. 8'inci dönemini düzenlediğimiz Fotoğrafçılık Kurslarımıza katılan her bir kişinin çekeceği fotoğrafı şehrimizin tanıtımı açısından önemsiyoruz. Farkındalık oluşturma adına bu tür kurslarımızı bundan sonra da sürdüreceğiz" dedi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.