Çanakkale Zaferinin 105. Yılı

Çanakkale Zaferinin 105. Yılı

Çanakkale Zaferinin 105. yıldönümü kapsamında Bafra Şehitliğinde Çelenk Sunumu Gerçekleştirildi.

A+A-

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 105. yıl dönümü nedeniyle İlçe Kaymakamlığı, Bafra Belediyesi ve Şehit Aileleri dernekleri şehitliğe çelenk bıraktı.

Program, Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. istiklal marşının okunmasını ardından şehitliğe çelenk bırakıldı. Daha sonra Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen anı defterini imzaladı. Ertürkmen anı defterine şunları yazdı, Aziz Şehitlerimiz, 18 Mart; ülkemizin varlığı için canlarını seve seve feda eden milletimizin tarihin her sayfasında onurla yer almasını ve bağımsızlığımızın timsali şanlı bayrağımızın gökyüzünde dalgalanmasını sağlayan, döktükleri kanlarla yaşadığımız toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi andığımız bir gündür.

Ertürkmen, Aziz şehitlerimizi andığımız; Türk Milletinin vatanı, dini,bayrağı, istiklal ve istikbali söz konusu olduğunda neleri göze alabileceğini ve neleri başarabileceğini dün olduğu gibi bu günde tüm dünyaya göstermiş Mehmet Akif'in deyimiyle sırtlan kümelerini yenilgiye uğratmıştır" dedi.

Program daha sonra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar'ın okuduğu Kur'an-ı kerim ve Şehitliğe bırakılan karanfillerle son buldu.

 

 

Etiketler : ,
Çanakkale Zaferinin 105. Yılı

Çanakkale Zaferinin 105. Yılı

Çanakkale Zaferinin 105. Yılı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.