ÇAMAŞ;"LGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLERİM"

ÇAMAŞ;"LGS SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLERİM"

27'ci dönem Milliyetçi hareket Partisi Samsun Milletvekili adayı Abdurrahman Çamaş, 2 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan LGS maratonu öncesi öğrencilere başarılar diledi.

A+A-
 Liseye giriş sınavı 2 Haziran Cumartesi günü başlayacak olan LGS maratonunda ter dökecek olan öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili adayı Abdurrahman Çamaş, LGS’ye gircek olan öğrencilere uyarılarda da bulunarak sınav süresince sakin olmalarını istedi.
“Sınav esnasında sakin olun”
2 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olan bu önemli sınav öncesi vatandaşlara da sessiz olmaları konusunda uyarılarda bulunan Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş şunları söyledi: “Çocuklarımız bu hafta sonu çok önemli bir sınav için ter dökecekler. Onların hayatının geri kalanını ileri derecede etkileyecek olan bu sınavda tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Rabbim hepsinin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah. Sınava girecek olan öğrencilerimize tek tavsiyem sınav esnasında sakin olmalarıdır. Bu sınav için bir isteğimde vatandaşlarımızdan olacak… Tüm vatandaşlarımızdan 2 Haziran tarihlerinde yapılacak olan LGS sınavı süresince sınava girecek olan öğrencilerimiz için gürültü yapmamalarını rica ediyorum. Bu vesileyle sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.