ÇAMAŞ VE BAŞSAVCI TURAN’DAN  VERGİ DAİRESİ'NE ZİYARET

ÇAMAŞ VE BAŞSAVCI TURAN’DAN VERGİ DAİRESİ'NE ZİYARET

24."Vergi Haftası" kutlamaları kapsamında Bafra Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çamaş ve Bafra Cumhuriyet Başsavcısı,

A+A-

Bafra Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Sade’ye ziyarette bulundu.
Ziyarette konuşan Bafra Belediye Başkan Vekili Hüseyin Çamaş; “25 Şubat günü Bafra Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan Vergi Haftası kutlamaları dâhilinde, bizleri makamımızda ziyaret eden Bafra Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Sade’ye  iadeyi ziyaret düzenledik. Vergiler, devletlerin en önemli gelir kaynağıdır. Vergiler, hükümetler tarafından, yasaları ve kuralları uygulamak, savunma hizmetlerini yerine getirmek, yollar, okullar, hastaneler yapmak ve genel olarak ülkeyi ya da yerel topluluğu yönetmek için yapılan harcamaları karşılamak üzere toplanır. Vergi Haftası'nın tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim.” dedi.

Bafra Vergi Dairesi Müdürü Mehmet Sade ise konuşmasında “Bafra Belediye Başkan Vekilimiz Hüseyin Çamaş, Bafra Cumhuriyet Başsavcımız Hikmet Turan’a bizlere yapmış oldukları iadeyi ziyaretlerinden dolayı oldukça mutlu olduk. Bafra Vergi Dairesi olarak 1 hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecektir. Bizlere ilgi ve alakasını eksik etmeyen tüm vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

Sade ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin tüm kurumlarca benimsenmesi amacıyla 1990 yılından bu yana Vergi Haftası'nın kutlandığını hatırlattı. Devletlerin varlıklarını sürdürebilmesi için hayati önem taşıyan unsurların başında ekonomi gelmektedir. Güçlü, Bağımsız Devlet Ekonomilerinin temel kaynağı ise vergidir. Vergi toplamak devletlerin genel ve mali politikalarının uygulanmasında ve sermaye hareketlerinin kontrol edilmesinde etkin bir yöntemdir. Ülkemizin güçlenmesi ve kalkınması için topyekun kalkınmamız için vatandaş olarak vergi ile ilgili görevlerimizi yerine getirmek zorundayız.”diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyarette ayrıca Serbest Muhasebeciler Grubunda her yıl Vergi Rekortmeni olan Belediye Meclis Üyesi Mali Müşavir Ali Rıza Keçeli, Bafra Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Muzaffer Şahin, Bafra Orman İşletme Müdürü Ahmet Ulukan hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.