Çakıralan’da 555 fidan toprakla buluştu

Çakıralan’da 555 fidan toprakla buluştu

Çakıralan Mahallesi Muhtarlığı ve Çakıralan Yatılı Bölge Ortaokulu işbirliği ile Havza Orman İşletme şefliğin katkıları ile "11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes" programı kapsamında fidan dikme etkinliği düzenlendi.

A+A-

Havza Haber :Çakıralan Mahallesi Kabristan mevkiinde düzenlenen etkinliğine Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Çakıralan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çavdar, Çakıralan Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Mustafa Sağlam, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldılar.

Fidan dikimi öncesi bir açıklama yapan Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Çakıralan Mahallesi Muhtarı Ahmet Çavdar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hazırlanan Türkiye genelinde gerçekleştirilecek “Geleceğe Nefes” seferberliğine destek için fidan dikimi gerçekleştirdiklerini belirterek; “ Derdimiz çocuklarımıza güzel bir doğa bırakmak. Bu gün burada öğrencilerimiz ile birlikte yarın çocuklarına gurur ile gösterecekleri bir yeşil alan bırakabilmeleri için böyle bir etkinlik düzenledik.” Dedi.

Çakıralan Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Mustafa Sağlam ise öğrencilere doğa ve ağaç sevgisini aşılamak adına etkinliğe destek verdiklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Havza Orman İşletme Şefliğinden temin edilen 555 adet karaçam fidanının dikimi gerçekleştirldi.

cakiralanda-555-fidan-toprakla-bulustu.jpegcakiralanda-555-fidan-toprakla-bulustu-001.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.