Buz; "Kupada Devam Etmek İstiyoruz"

Buz; "Kupada Devam Etmek İstiyoruz"

Teknik Direktörümüz İrfan Buz, kupa maçlarını önemsediklerini belirterek, “Biz kupada devam etmek istiyoruz. Bizim için kupa, lig fark etmez. Fatsa maçını kazanmak istiyoruz” dedi.

A+A-

Nuri Asan Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktörümüz İrfan Buz, Tarsus İdman Yurdu maçında net bir skorla galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Tarsus İdman Yurdu kendi sahasında Sarıyer’i 2-0 yenerek özgüvenli bir şekilde buraya geldi. Burada açık oynamaya çalıştı. Ceza sahasına kadar çok iyi gelmeye çalıştılar. Biz de gardımızı alarak, çok doğru oynayarak bütün ataklarını kestikten sonra cezalandırdığımızı söyleyebiliriz. Üçüncü gole baktığımız zaman 8 numaranın topu kazandıktan sonra kenara oynaması, yine topu istemesi ve golü atması iyi bir gösterge. Ramazan ve Samet’in golü de güzeldi. 90 dakika geçmesine rağmen takım halen gol istedik. Halen pozisyonlarımız vardı. Net bir skorla önemli bir galibiyet aldık. Yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

Kupa maçına da değinen İrfan Buz, “Önümüzde bir kupa maçı var. Yarın Fatsa Belediyespor ile kupa maçı oynayacağız. Kupaya bakıldığında rotasyondan bahsediliyor. Buradaki oyuncular rotasyonla alakası olmayan oyuncular. Çünkü burada yarın oynayacak olan arkadaşlarımız geçen sene ilk 11’de oynayan arkadaşlarımız. O arkadaşlarımız da bu maçı bekliyor. Onlarda kendilerini göstermek istiyor. Takımımızın fiziksel seviyesi de çok iyi. Kupada oynayacak arkadaşlarımızı da o seviyeye çıkarmak açısından önemli bir maç olacak. Biz kupa da devam etmek istiyoruz. Halı sahada da maç oynasak dahi onu bile kazanmak istiyoruz. Bizim için kupa, lig fark etmez. Kimsenin aklına farklı bir şey gelmesin. Kupa maçında oynayacak arkadaşlarımızın hepsi değerli ve aynı zamanda bu ligde oynayabilecek arkadaşlarımız. Kupa maçından sonra Afjet Afyonspor maçı var. Onlar da hedefi olan bir takım. Samsunspor’un hedefi her yerde olduğu gibi Afyon’dan da 3 puanla dönmek. Futbolcu arkadaşlarımızı hem fiziksel hem de mental anlamda hazırlayarak 3 puanla dönmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.