Büyükşehir Belediye Başkanı çarpıcı açıklamalarda bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı çarpıcı açıklamalarda bulundu

Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Terör örgütlerini ve teröristleri sevindirmeyecek şekilde hizmet temposunda doludizgin koşmamız lazım” dedi.

A+A-

İlçelerdeki alt yapı, su ve yol yatırımlarını değerlendirmek, ilçelerin öncelikli sorunlarını yerinde tespit ederek sonraki 1 yılın programını yapmak amacıyla düzenlenen toplantılara Çarşamba ilçesiyle devam edildi. Toplantıya, Vali İbrahim Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Meclis Başkan Vekili Turan Çakır, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Açan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Yurt ve Sefer Arlı, SASKİ Genel Müdürü Kamil Demircioğlu, daire başkanları ile il ve ilçe belediye meclis üyeleri katıldı.
Toplantı öncesinde konuşan Başkan Yılmaz, 2014 yerel seçimleri sonrasında, geriye dönük bir değerlendirme yapılırsa güzel bir temponun yakalandığını ve bu tempoyu bu senede devam ettirmeye çalışacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.