Bu Teşekkürü en çok siz hak ediyorsunuz

Bu Teşekkürü en çok siz hak ediyorsunuz

Bafra Eczacılık Fakültesinin Bafra'ya getirilmesinde emeği olan herkese sonsuz teşekkürler

A+A-

Akif Arslan ve değerli büyüğü Ecz. Saffet Arslan'ın işletme fakültesinden sonra eczacılık fakültesinin gündeme geldiği o ilk günden bu güne verdikleri katkıdan ve kazandıklarını Bafra'ya harcamayı kendilerine ilke edinmiş çok değerli Arslan ailesine.

Bu yolda ilerlerken Bafra için bir şeyler yapılmalı Bafra sahipsiz değil edasıyla Bafra'nın evladı olarak ve bizleri TBMM temsil eden saygı değer AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı'ya.

Eczacılık Fakültesinin adı ilk geçtiği dakikadan itibaren heyecanını ve kararlılığını dik duruşunu bozmayan, defalarca Ankara'ya giden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'a

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz'e, MHP Bafra İlçe Başkanı saygı değer Barbaros Turna'ya, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin'e, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz'a,Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal'a,Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan'a, Bafra için hep bir şeyler yapma ihtiyacı duyan enerjisi ve çalışkanlığıyla Ticaret ve Sanati Odası Başkanı Göksel Başar'a,  Genç İş Adamları Derneği Başkanı iş adamı ve Bafra için her alanda olan Alper Güngör'e, bu uğurda taşın altına elini koyan ve gündem de tutan tutmaya hala devam eden sevgili basın mensubu arkadaşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına.

ve sevgili Bafra halkına sonsuz teşekkürler.

Barış Medya Grup Adına Yönetim Kurulu Başkanı
Nihat Kale

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum