Bu düğünde çiçek yerine AFAD'a bağış yapıldı

Bu düğünde çiçek yerine AFAD'a bağış yapıldı

Şeymanur ve Emre Çapoğlu çiftinin mutlu günlerinde, çiçek yerine AFAD’a bağış yapıldı.

A+A-

Şeymanur ve Emre Çapoğlu çiftinin mutlu günlerinde, çiçek yerine AFAD’a bağış yapıldı.

Vildan- Eğitimci Metin Mırık’ın kızı Samsun'un sevilen genç mimarı Şeymanur Mırık ile Aynur- Çapoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çapoğlu’nun oğlu inşaat mühendisi ve Çapoğlu Mimarlık Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı genç iş insanı Emre Çapoğlu mutluluk dolu yıllar için birilerine söz verip ‘’EVET’’dediler.
Şeymanur&Emre Çapoğlu    mutluluk dolu yıllara doğru yelken açtılar.

Şeymanur&Emre Çapoğlu için Bafra Royal Garden Kır Düğün Salonunda rüya gibi bir düğün ve nikah merasimi gerçekleştirildi.

Genç çiftler Şeymanur&Emre Çapoğlu   hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde Bafra Royal Garden Kır Düğün Salonuna alkışlar arasında girdiler. Şeymanur&Emre Çapoğlu  yapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler.

İlk danslarını yapan genç çiftler için Nikah Merasimine geçildi. 

Nikahı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç hayırlı olsun dilekleri ile kıydı. Nikah Şahitliklerini ise Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim Semiz, Türkiye Enerji Vakfı Başkanı, bir önceki dönem EPDK Başkanı Hasan Köktaş, Ramazan Mutlu, Emine Merve Zeybekoğlulları, Aylin Güner, Ayşenur Sert yaptı. Nikah cüzdanını Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş her iki gence hayırlı olsun dilekleri ile gelin hanım Şeymanur Çapoğlu’na takdim etti.
Genç çiftler Şeymanur&Emre Çapoğlu  daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler.

Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular. 

Takı töreninde ise anlamlı çağrıya duyarlı davranan davetliler düğüne çiçek göndermek yerine AFAD’a yaptıkları bağış makbuzunu takı olarak taktılar.
Çalınan oyun havaları ve kemence eşliğinde oyunlarını oynayan, halay çeken  Şeymanur&Emre Çapoğlu ‘na arkadaşları eşlik etti.

Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Düğüne 19 Mayıs İlçe Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, SGK Samsun İl Bölge Müdürü Ünal Kaya , Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar,  Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları Mahmut İşbilir, Haluk Bülbül, Bafra İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ahmet Albayrak, DAMSAN Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Bir önceki dönem Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ak Parti Samsun İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yurduseven, Ak Parti Bafra İlçe Yönetimi, Ak Parti Bafra Kadın Kolları Nazife  Soruklu ve yönetimi, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra Belediyesi Özel Kalem Müdürü, Basın Müdürü Rasim Dinç, Samsun İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Değermenci, 19 Mayıs İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Demirkol ,Bafra Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hurşit Tulum, 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız,  İş insanları, daire müdürleri, SAMGAZ Genel Müdürü  Yılmaz Kolsan, okul müdürleri, mahalle muhtarları,  sivil toplum örgütü temsilcileri ile  çok sayıda davetli katıldı.

Çapoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çapoğlu yaptığı örnek çalışmalarının yanı sıra sosyal projelere verdiği destekle daima takdir görmeye devam ediyor. En son mutlu gününde Şeymanur&Emre Çapoğlu’nun nikah ve düğününden önce yaptığı çağrıda ,’’ Lütfen çiçek paralarını ekteki AFAD hesabına yatırıp bir yaraya melhem olalım. Dekontunu da bana gönderin.’’diyerek sosyal medya hesabından anlamlı bir davranışta bulunmuştu. Ve iş insanı Ömer Çapoğlu’nun arkadaşları ve dostları bu çağrıya destek çıkarak düğüne çiçek  göndermek yerine AFAD’A bağışta bulundular:

Nikah ve Düğün merasiminin ardından duygulu bir teşekkür konuşması yapan Çapoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çapoğlu,’’Ülkemizde yakın zamanda meydana gelen yangın ve sel afetleri ile bundan sonra meydana gelebilecek yangın ve sel afetleri sonrasında uygulanmak üzere, genel hayatı olumsuz etkileyen şartların iyileştirilmesine katkı sağlanması amacıyla, 12/8/2021 tarihli ve 4732 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile insani yardım kampanyası başlatılmıştır.
Kampanyaya destek vermek isteyen vatandaşlarımız, "YANGIN" ya da "SEL" yazarak 1866'ya SMS gönderebilecek (1 SMS 10 TL'dir) ya da aşağıda yer alan hesap numaraları üzerinden bağış yapabilecektir. Yaptığım çağrı üzerine duyarlı davranan düğünümüze çiçek göndermeyip AFAD’ın hesabına mesajla bağış yapan tüm dostlarıma, arkadaşlarıma ve davetlilere Mırık ve Çapoğlu aileleri adına sonsuz teşekkürlerimizi sunmak isteriz. 

Ayrıca Şeymanur&Emre Çapoğlu’nun nikah ve düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz.Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin.’’diyerek sözlerini tamamladı.


 

Bu düğünde çiçek AFAD'a bağış yapıldı

Bu düğünde çiçek AFAD'a bağış yapıldı

Şeymanur ve Emre Çapoğlu çiftinin mutlu günlerinde, takı yerine AFAD’a bağış yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.