Bu Destek Bizi Dahada Güçlü Kılıyor

Bu Destek Bizi Dahada Güçlü Kılıyor

Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütlerine yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda yaralanan Piyade Uzman Çavuş Recep Karakolcu,

A+A-

"Bizim en çok duaya ihtiyacımız var. Görüyoruz harekat başladığından bu yana Türk milleti maddi ve manevi anlamda bizim yanımızda. Açıkçası bu destek bizi daha güçlü kılıyor." dedi.

Suriye'nin Afrin bölgesinde terör örgütleri YPG/PKK-DEAŞ mensuplarına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan ve Şeyh Horoz mevkisindeki çatışmalarda yaralanan Karakolcu'nun tedavisi Sinop'un Boyabat ilçesindeki baba ocağında devam ediyor. 

Karakolcu, terör örgütü YPG/PKK mensuplarının havan saldırısında sol ayağına şarapnel parçasının isabet etmesi sonucu yaralandığını, buna rağmen diğer yaralı arkadaşlarıyla 4-5 saat süreyle teröristlere karşı koymaya devam ettiklerini anlattı.

Vatanın bölünmez bütünlüğü için gerekirse canlarını seve seve vermeye hazır olduklarını vurgulayan Karakolcu, ne pahasına olursa olsun Zeytin Dalı Harekatı'nı başarıyla tamamlayacaklarını dile getirdi.

Karakolcu, tüm vatandaşlardan, arkadaşlarının sağlığı ve başarısı dua etmelerini isteyerek, "Ben de arkadaşlarımı çok özledim, şu an tek isteğim bir an önce iyileşip tekrar vatan savunmasında onlarla yan yana olmak. İnşallah tekrar eski sağlığıma kavuştuktan sonra onların yanında olacağım. Tüm vatandaşlardan tek bir isteğim var, arkadaşlarımın sağlığı ve başarıları için dua etsinler. Bizim en çok duaya ihtiyacımız var. Görüyoruz harekat başladığından bu yana Türk milleti maddi ve manevi anlamda bizim yanımızda. Açıkçası bu destek bizi daha güçlü kılıyor." diye konuştu.

Terör örgütlerinin hiçbir zaman emellerine ulaşamayacağını belirten Karakolcu, Zeytin Dalı Harekatı'nı başarıyla tamamlayacaklarını kaydetti. 

Karakolcu'nun ailesi de bu süreçte oğullarını ve kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. 

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.