Bisikletliler Hayvanlar İçin Pedal Çevirdi

Bisikletliler Hayvanlar İçin Pedal Çevirdi

Bafra Doğa ve Hayvan Sevenler Derneği ve Bafra Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği sokak hayvanları için pedal çeviriyoruz projesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanında başladı.

A+A-

Bafra Doğa ve Hayvan Severler Derneği ve Bafra Bisikletliler Derneğinin organize ettiği, Bafra Belediyesinin destek verdiği bisiklet turu 15 Temmuz Demokrasi Meydanı yanından başlayarak, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezinde son buldu.

Amaçlarının sokak hayvanlarının sesi olmak olduğunu ifade eden Bafra Doğa ve Hayvan Sevenler Derneği Başkanı Zebur Deniz şunları söyledi, “Onlar hayatı ve doğayı paylaştığımız dostlarımız kimiyle kıtadan kıtaya uygarlığı taşıdık, kimiyle toprağı sürüp ürün hasadı yaptık kimiyle de dostluk yaptık.

Onlar aynı göğün altında hayata beraber değer kattığımız dostlarımız. Onlarla yüzyıllardır aynı yaşam alanlarını kullandığımız ama görmezden geldiğimiz dostlarımız. Bu projemizin ana nedeni, onlarla ilgili unuttuklarımızı hatırlayıp farkındalık yaratmak. Bu amaçla bize destek veren Bafra Bisikletliler Topluluğu ve Bisikletliler Derneği Bafra Belediyesine sonsuz teşekkür ederim.

Programa Bafra Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz ve hayvan severler katıldı.

bisikletliler-hayvanlar-icin-pedal-cevirdi-1.jpg

bisikletliler-hayvanlar-icin-pedal-cevirdi-2.jpg

bisikletliler-hayvanlar-icin-pedal-cevirdi-3.jpg

bisikletliler-hayvanlar-icin-pedal-cevirdi-4.jpg

bisikletliler-hayvanlar-icin-pedal-cevirdi-5.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.