Bisikletçi bıçaklayan zanlı adliyede

Bisikletçi bıçaklayan zanlı adliyede

Samsun'da 5'i kesici aletle 9 kişinin yaralandığı kavgayla ilgili bisikletçileri bıçakla yaraladığı iddia edilen şüpheli, adliyeye sevk edildi.

A+A-


Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Çakırlar Yeni Mahallesi Atatürk Bulvarı Karakavuk Kavşağı'nda dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs ilçesinde bulunan 19 Mayıs MTB Team Bisiklet Kulübü üyeleri ile yoldaki otomobilde bulunanlar arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine bisikletçilerden M.T.(25) sol baldır ve karnından, M.K.(39) sol baldırdan, M.T.(27) sağ ve sol baldırdan ve Y.B.(28) ise sol koltuk altından bıçakla, karşı taraftan Y.B. ise bisikletle çarpılması sonucu sol elinde kesi oluşarak yaralandı. Olayda otomobilde bulunan 4 kişi de darp edilerek hastanelik oldu. Yaralanan 5'i kesi sonucu toplam 9 kişi 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 7'si hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu olurken, bisikletçilerden Y.B. ve M.T.'nin OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. 
Polis tarafından gözaltına alınan 6 kişiden 5'i savcının talimatı doğrultusunda ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, bıçakla yaralama olayını gerçekleştirdiği iddia edilen 21 yaşındaki E.K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu'ndaki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.