Birlikten Mehmetçiğe Destek

Birlikten Mehmetçiğe Destek

Bafra Kızılırmak Sulama Birliği Tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na Destek olmak amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfına bağışta bulundu.

A+A-

Bafra Kızılırmak sulama birliği Mehmetçik vakfına bağışta bulundu. Sulama birliği başkanı Kemal Nair  “Bizler asil bir milletin evlatlarıyız. Tarih boyunca gittiğimiz her yere hak ve adaleti götürdük. Bizler her zaman barıştan yana olduk zulmede boyun eğmedik. Vatanımız ve bayrağımız içinde her zaman canımızı seve seve vermeye hazırız. Ülkemiz dış güçlerin kirli oyunlarını bozmak için bir savaşa girdi. Mehmetçiğimiz vatanımızın bütünlüğü için ve ülkemizin geleceği için dış güçlere karşı her zaman mücadelesini sürdürecektir. Bizlerde Mehmetçiğimize destek olmak için neler yapabiliriz diye düşündük. Sulama Birliği olarak Mehmetçik vakfına destek amaçlı olmak için 10 Bin TL bağışta bulunduk. İnşallah bu bağışlar devam edecektir.”dedi.

Samsun Mehmetçik Vakfı temsilcisi Emekli Albay Bülent Uzun yapılan bu iyiliği karşılıksız bırakmayıp Kızılırmak sulama birliği başkanı Kemal Nair'e plaket verdi. Plaketi takdim eden Bülent Uzun İl ve ilçelerimizde vatandaşlarımız ellerinden geldiği kadarıyla Zeytin Dalı Harekatına destek vermeye çalışıyorlar. Bu bizleri onure ediyor vatandaşlarımızın birlikte el ele bizlere destek vermeleri yüce Türk Milletinin yılmayacağını yıkılmayacağının en güzel örneklerinden biri dedi. Konuşmalarına Biz Afrin'e barış götürüyoruz dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.