BİR ÖNEMLİ MÜJDEYİ HALKIMIZLA PAYLAŞIYORUM

BİR ÖNEMLİ MÜJDEYİ HALKIMIZLA PAYLAŞIYORUM

Bafra Tarihinin en önemli projelerinden biri olan Kızılırmak Sedde projesinin birinci etabı olan Kızılırmak Kıyı düzenlemesi projesine başlandı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmaları yerinde inceledi ve bir dizi toplantı yaptı.

A+A-

Başkan Şahin konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Bafra’mız için tarihi bir proje olan, ilçemizin vizyonunu ve konumunu değiştirecek Kızılırmak Seddesi projesinin 1 etabı olan Kıyı düzenleme proejesine ihaleyi alan Oğuzhan İnşaat isimli firma tarafından başlandı. Çalışmaları yerinde inceledik. Kızılırmak seddesi kıyı düzenleme proje müdürleri ile bir araya geldik. Samsun DSİ md. yrd.Murat Uz, mühendisler Celal Tokalak, Murat Sarıç, İbrahim Gökdağ, Bafra DSİ  müdürümüz Erdoğan Çelebi, Berati Özkan, İsmail Bahadır, şantiye sorumlusu Ahmet Bazencır, Ercan Yılmaz, İbrahim Oğuz  beyler ile birlikte şantiyede bir toplantı gerçekleştirdik.  Hayırlı olsun dileklerimizle çalışmalarında başarılar diledik.

Kızılırmak sedde projemiz başlangıçta iki etaplı bir projedir. Sedde üzerinde ki düzenlemeler yanında 240 dönemlik alanda ise peyzaj, sosyal donatılar, dinlenme, fuar, spor alanları yapılacak, yürüyüş ve bisiklet yolları olacak, hobi ve botonik bahçeler oluşacak, içerisinden kanal geçecek, su ve ışık oyunları yer alacak, lokantalar, cafeler, anfi tiyatro, konaklama yerleri, çocuk oyun parkları bulunacaktır.  Bu önemli proje Bafra’mıza, insanlarımıza ve ülkemize hayırlı olsun.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.