‘’BİN KİLOMETREDEN HEMŞEHRİLERİNİZİN SELAMINI İLETİYORUM’’

‘’BİN KİLOMETREDEN HEMŞEHRİLERİNİZİN SELAMINI İLETİYORUM’’

Kapaklı ilçesi Samsunlular Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği baharın bolluk getirmesi amacıyla Çamlık Park’ta 1’inci Bolluk Aşı etkinliği düzenledi.

A+A-

Başkan Uyar Samsunlu ve Alaçamlı Hemşehrileyle Tekirdağ, Kapaklıda düzenlene bolluk aşı etkinliğinde bir araya geldi. Daha sonra  Kapaklı Alaçamlılar derneğini ziyaret ederek hemşehrileri ile hasret giderdi.

Programa AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Akın Yılmaz, Ceylan yanar, Alpay Arı, Ercan Üçel, Sedat Karaduman, CHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Arzu Mandalı Sucu, MHP Milletvekili Aday Adaylarıı Selami Hekimoğlu, Recep Çalışkan, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Sezgin Gümüş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Kapaklı Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Kapaklı’da yaşayan Samsunlular ve çok sayıda davetli ile Samsun bölgesinden de çok sayıda konuk katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yaptığı kısa konuşmada “Tüm Annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Ramazan ayınızı kutluyorum. Bahar hepimize müjdeler getirsin” dedi.

‘’BİN KİLOMETREDEN HEMŞEHRİLERİNİZİN SELAMINI İLETİYORUM’’

Programa katılan konuşan Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar oldu. Samsunlu hemşehrilerine seslenen Uyar, ‘’ Bugün burada derneklerimizin temsilcileri ve iş adamlarımızın katkılarıyla hasret gideriliyor. Bu programı; memleket özleminin aynı parkta, aynı çatı altında, birbiriyle kucaklaşan insanların güler yüzlülüğü olarak adlandırıyorum. 6 Mayıs’ta Alaçam’da yaptığımız Hıdırellez ve Güreş etkinliklerine büyük ilgi oldu. Oradaki güzelliklere buradan gelen tüm hemşehrilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün Kapaklı’da Samsunlu olarak birçok aile geçimlerini temin etmek amacıyla gurbetteler. Burada bir hasret gideriyorlar ve birlikteliğin örneklerini en iyi şekilde veriyorlar. Ben hepinizi bu çatı altında göstermiş olduğunuz birliktelikten dolayı tebrik ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, 1000 km öteden Kaymakamımızın, parti yöneticilerimizin ve hemşehrilerimizin selamını iletiyorum.’’  dedi. Konuşmalarının ardından Başkan Uyar’a teşekkür plaketi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.