BİLİŞİM OLİMPİYATLARINDA DÜNYA 2.Sİ OLDULAR

BİLİŞİM OLİMPİYATLARINDA DÜNYA 2.Sİ OLDULAR

Hasan Emre Özer ve Selçuk Holep' in danışman öğretmen Bülent Koçak rehberliğinde hazırladığı

A+A-

“Paperless Board for F@tih” projesi,  bu yıl 9.su düzenlenen “Uluslararası Bilişim Olimpiyatı, Yazılım Geliştirme Kategorisinde” Dünya 2. Si oldu.

 

49 ülkeden 2583 proje arasından 102 finalist yarışmacı arasına giren Bafra Anadolu Lisesi ekibi projeleri ile Bafra'yı, Samsun'u ve Türkiye'yi başarı ile temsil etti.

 

Güçlü projeler arasında Dünya 2.liği elde eden “Paperless Board for F@tih” projesi, MEB fatih proje ekibi ve grup başkanlığı tarafından da değerlendirildi ve Samsun'daki okullarda pilot uygulama olarak uygulanmasına karar verildi.

 

Bu büyük başarıya imza atan Hasan Emre Özer ve Selçuk Holep ve danışman öğretmen Bülent Koçak, ödüllerini MEB Şura Salonunda düzenlenen törende, AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır ve MEB Müsteşarı Dr. M. Emin Zararsız'ın elinden aldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin gerçekleştirdiği ziyaretle büyük başarı ortaya koyan öğrencileri ve okul yönetimini tebrik etti.

Başkan Şahin’in Anadolu Lisesi ziyaretinde kendisine Meclis Üyeleri İnci Varış ve Sebahat Kurt'da eşlik etti.

Başkan Şahin, Uluslararası Bilişim Olimpiyatında Dünya 2.si olmak gibi önemli bir başarıyı ortaya koyan öğrencilerimizi alınlarından öpüyorum. Onları bu noktalara getiren Öğretmenlerimizi, idarecilerimizi ve ailelerini ise tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Şahin başarıları öğrenciler Hasan Emre Özer ve Selçuk Holep’e dizüstü bilgisayar hediye etti.

Öğrenciler Dünya 2.si oldukları projelerini Başkan Şahin’e tanıttılar.

anadolu-lisesi-(2).jpganadolu-lisesi-(3).jpganadolu-lisesi-(4).jpganadolu-lisesi-(5).jpganadolu-lisesi-(6).jpganadolu-lisesi-(7).jpganadolu-lisesi-(8).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.