BEYAZ MASA DİYE BİRŞEY OLMAYACAK!

BEYAZ MASA DİYE BİRŞEY OLMAYACAK!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya Doğankaya Köyü ile Aktekke Köyünü ziyaret etti.

A+A-

köy sakinleri Davul Zurna ile  MHP Bafra Belediye Başkan adayı Özgür Topkaya’yı karşıladı.Açıklamalarda bulunan Özgür Topkaya,Çözüm yollarını Doğankaya ve Aktekke Köyü sakinlerine anlattı.

KIŞIN ALGONLAR TAŞIYOR!

MHP Bafra Belediye Başkanı İnşaat Mühendisi Özgür Topkaya çoşkulu kalabalık Köy Halkına seslen Topkaya ; “İki sene önce Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e bir şeyler demiştim. Kış aylarında seller oluyor. Algonlar taşıyor ortalığı kötü koku kaplıyor. Bafra’nın içine büyük kanallar açalım. Elimizde kamyon ve kepçelerle kanallar açıp,çakıllarla dolduralım ,çakılı zaten Sedde’den alıyorsun.Bir kamyon çimento bu sıkıntıdan Bafra’yı kurtar.”Belediye Bünyesine 600 tane işçi aldın zaten ,bu işlere bir yerden başla elbet bitiren olur dedim. Başkan Zihni Şahin ya o işe giremeyiz dedi. Bir değil iki değil en sonunda Ben yaparım o zaman dedim, Kendisi Bana adaymısın dedi. Bende aday adayıyım dedim o zaman. Partimizde bize nasip oldu ve aday olduk ve göreve talip oldum.Burada en önemli durum çöple alakalı durum olması lazım. 2014 yılında yaşıyoruz.

Bafra’nın çöpü vahşi depolama şekli ile birde yanmasa kokusu olmasa iyi…Sadece Aktekke ve Doğan kaya değil bütün Bafra kokuyor.Bizler bu konu ile alakalı 1 yıl önce Belediye Başkanımıza bir öneri sunmuştuk.Bu Bafra hepimizin, Bizler muhalefette olsak birkaç arkadaşı devreye soktuk.Fransız bir firmayı buraya getirdik.Zihni Bey’den randevuyu 2 günde zor aldık.Yaklaşık 15 Milyon Dolarlık bir yatırımdı.Çöpü yakacak elektrik üretecek 20 yıl sonra Bafra Belediyesine devredecekti.Bunları biz görüştürdük.Ama onların mevcut başladığı ormanda depolama işe vardı.Doğan Kaya üzerinde ,oradan dolayı Ankara’dan 200 Milyar Para almışlar.Bu parayı da toplantılarda bittirmişler,toplantı başına para alıyorlar ya…

Ve bizim projemize bir türlü sıcak bakmadılar. Kim bakmadı.Bafra Belediyesini yönetiyor dediğimiz  kişiler Zihni Bey değil yani…Belediyeyi yöneten kısım Sıçak bakmadı.Şimdi de diyorlar keşke Sıçak baksaydık.

3 AYDIR İŞÇİLERİNİZİN MAAŞINI ÖDEYEMİYORSUNUZ!

İşçilerin maaşına da değinen Özgür Topkaya,”Diyeceğim odur ki Bafra Belediyesi ,ben kaldırım yaptım.Yol yaptım seçim zamanı yaklaştı.Bankalardan ne kadar çeke biliyorsa,ne kadar İLLER BANKA’sında limiti varsa ne kadar özel bankalarda limiti varsa hepsini kredi çekip de,3 AYDIR İŞÇİ MAAŞI ödeyemedi.Asfalt dökmekle kaldırım yapmakla ve son anda Türkeş Parkına ne olduğu belli olmayan bir bina ve ağaçların sökülmesiyle ben yaptım son anda, 4,5 senedir iki tane lamba ile aydınlatmadığı parkı seçim zamanı,bende Alparslan Türkeş Parkını seviyorum diyecek.Oy isteyecek sizden ama bu tuzaklara siz düşmeyeceksiniz.Bafra Belediyesinin artık büyük projelere imza atması gerekiyor.”

BEYAZ MASA DİYE BİRŞEY OLMAYACAK!

Özgür Topkaya,”Modern Pazaryeri diye bir tabir yer var. Demir direkleri dikersiniz üstüne bir sundurma sonra  Ethernet tamam.Siz köyde bunu yapmıyor musunuz.Etrafını duvarla örün üstünü kapatın işte size Kapalı Pazaryeri, Pazaryerini yarıya düşürdük üstünü kredi ile yaptın onun üzerine ,insanları o taşların üzerine sarktın ve Para kazandın.Vahim bir durum var yönetim aşamasında,İdari aşamasında Bafra Belediyesi kötü yönetiliyor.10 yıl önde buradaydı ve yaptığı hizmetlerden dolayı ödül almış bir başkandı. Bafra’da 10 yıllık AK-Parti iktidarı henüz ödül yok.Ama beyaz masa var.Beyaz masa ne demek halk Belediye Başkanına ulaşamasın.İlk önce gelsin beyaz masaya derdini söylesin .Bize niye gelsin, niye bulsun , neden dinleyelim vatandaşı işte bunun için kurulmuştur beyaz masa…Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)’nin iktidarında Beyaz Masa diye bir şey olmayacak.Bizim muhtarlarla alakalı özel odamız olacak.Bafra’nın şimdi 141 mahallesi olacak,21 Mahalle ile muhatap olabilirsin ama 141 mahalle ile muhatap olamazsın.Özel ekip,özel bir birim kuracağız.141 kişiye 10’ar dakika harcasanız 1 gününüz gider ve yetişemezsiniz.Bizler Bafra için özel bir ekip kuracağını belirtti.

21 MAHALLEYE HİZMET VEREMEDİN 141 MAHALEYE Mİ HİZMET VERECEKSİN!

Zihni Şahin’i eleştiren Özgür Topkaya,”Mevcut Başkanımız bizim büyüğümüz,Dershane’deyken öğretmenimiz,141 mahalle ye gidiyor.Basında okudum.Diyor ki Kanalizasyonunuz, içme suyunuz ve asfaltınız bizden 141 Mahalleye hizmet vereceğiz.Bende diyorum ki sen 21 mahalleye hizmet veremedin 141 mahalleye nasıl hizmet vereceksin.Bahçeler mahallesinde kanalizasyonu olmayan evler var.Fevzi Çakmak Mahallesinde de aynı şekilde…Açılmayan bir sürü yol var.Asfalt olmayan yollar var.Yani sen 21 mahalleye hizmet vermeyi başaramamışın 141 mahalleye hizmet için yola çıktığını söylüyorsun.” Dedi.

BAFRA’YA NE YAPILIYORSA, İLKADIM BELEDİYEMİZE DE YAPILIYOR.

MHP Bafra Belediye Başkanı İnş.Müh. Özgür Topkaya,”Bu biraz zor… Biz MHP olarak,Belediye bütçesini halkın hizmetine sunacağımızı sözünü veriyoruz.İlkadım Belediyesi MHP’nin elinde 300 bin nüfusu var.Orada kimsenin seçim kaygısı yok.Bafra Belediyesine ne yapılıyorsa İlkadım Belediyesine de yapılıyor.Spor bakanlığı yüzme havuzunu Atakum Belediyesine de yaptı.İlkadım Belediyesine de yaptı.Her iki ilçede Gençlik Merkezide var.Belediyenin bütçesi nüfusu ile alakalıdır.Nüfusuna göre iller bankasından bütçe gelir.Biz bu bütçeyi Bafralı hemşerilerimizin bütçesine sunacağız.Bafralının yararına kullanacağız.Geldiğimiz günden icraatlara başlayacağız.Öle seçim gelsin ,bir iki yıl sonra seçime hazırlık yaparız.Düşüncesine bu belediye yönetimi gibi kapılmayacağız.Böyle bir şey yok.Bizler Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) olarak sizlerden destek bekliyorum.Bizlere değerli vaktinizi ayırdığınız içinde ayrıca teşekkür ederim.” dedi.

DOĞANKAYA KÖYÜ ŞANSLI BİR KÖY

MHP Bafra Belediye Başkanı Özgür Topkaya’dan sonra konuşma yapan Hasan Aslan,”Doğan Kaya Köyü çok şanslı bir köy ,1994 yılında Belediyeyi aldığımız zaman,Şehir’den hiç ayırmadığımız bir köydü.Neden bu köyümüz şanslı,bu köyümüzden damadınız Cengiz Tunç ,daha sonra damatlarınızdan Ali Kemal Tören son dönemde ise İsa Topal meclis üyesi öz kendi çocuğunuz.Bu dönemde ise bir tane kızınız var Hatice Tören bu köyün kızı gene damadınız Eczacı Osman Balakçı birde Aynı köyden İsmail Bekar var.Bir köyden bu kadar meclis üyesi olur oluyor işte…Onun için çok şanslısınız.Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımızla beraber sizleri ziyarete geldik.”

HASAN ASLAN ,”DEDİĞİMİZİ YAPARIZ.”

Hasan Aslan ,”Dediğimizi yaparız. Yapamayacağımız şeyi yapmayız. Yeni yasaya göre köyler değişti. Artık buraya Doğan Kayaköyü demeyeceğiz, Doğankaya Mahallesi oldu. Bu mahalle İshaklı Mahallesi gibi bir mahalle artık. Artık İl Genel Meclis üyeliği yok.Özel İdare yok.Köy Hizmetleri yok.Tamamen Büyükşehir tarafından tespit edilecek.Bafra Belediyesi tarafından hizmetler devam edecek.Bu dönemde biz aday olmadık,kardeşlerimiz oldu.Başkanımızın yanındayız.Bizlerde sizleri Samsun’da temsil etmemiz için bizleri uygun gördü.Ve sizlere hizmet için çizmeleri giydik.Sizlere diğer partililerde gelecek.Çok vaatlerde verecek.Ama bu kardeşlerim sizlerin yanında olacak.Başkan Özgür Topkaya’ya ve ilçe başkanımızın yanında bizlerde sizlerin yanında olacağız.” Diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.