Belediye ve Hayvan severler İşbaşında

Belediye ve Hayvan severler İşbaşında

Yalçın Köse- Bafra55.net / Samsun'un Bafra ilçesinde Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği bünyesinde bir araya gelen hayvan severler, sokak hayvanları için Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile bir araya geldi.

A+A-

Sokak hayvanları için Bafra Belediyesi ile birlikte ortak çalışmalar başlatan Bafra Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği çalışmalar kapsamında Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile bir araya geldi.

Hayvan severler sokak hayvanları için gerekli gördükleri eksiklikleri tamamlanması için bir araya gelmişler ve Bafra Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri altında Sokak hayvanları için birçok çalışma başlatmıştı. Bafra Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ile bir araya gelerek kendisine ve ekibine yardımlarından dolayı teşekkür ederek çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantı Hakkında açıklama yapan Bafra Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Uğurcan Köse, “Zihni Şahin başta olmak üzere Bafra Belediyesinde bizlere sokak hayvanları için maddi manevi desteklerini esirgemeyen Fikret Vatansever ve Ramazan Yaman’a teşekkür ederim.  Bafra’da Sokak hayvanları için eksik olan ve gerekli gördüğümüz bazı şeyleri olağan hale gelen toplantılarımızda dile getirdik. Bu konuda neler yapabiliriz onu konuştuk.  Bafra Belediyesi ile birlikte hareket ederek başlangıç olarak Cumhuriyet Meydanı ve Alparslan Türkeş Parkı’na otomatik mama makinesi koyuldu ve Okul gibi birçok noktada dikkatleri çekip farkındalık yaratmak için Bafra Belediyesi tarafından hazırlanan afişlerimiz basıldı.  Önümüzdeki aylarda Bafra’nın farklı 2 noktasına daha otomatik mama makinesi koymak için çalışmalar yaptık. Kısa zamanda güzel işler yaptık ve Bafra Belediyesi ile daha güzel işler yapabileceğimize inanıyoruz.” dedi.

Toplantı Bafra Belediyesi önünde fotoğraf çekimi ile son buldu.

18027f67-3aec-4f08-8c27-a8a97568de6d.jpg

1-602.jpg2-560.jpg3-476.jpg4-329.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.