BELEDİYE BAŞKANINA'RAP' İLE TEŞEKKÜR

BELEDİYE BAŞKANINA'RAP' İLE TEŞEKKÜR

Kavakta yaşayan Armoni Mahlaslı (Ferhat Furuncu )Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na Sürpriz bir rap parça yaptı.

A+A-

İlçe genelinde yapılan çalışmaları birebir takip ettiğini bildiren Armoni ( Ferhat Furuncu),” Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na ilçemizde yapmış olduğu çalışmalardan dolayı onu anlatan güzel bir rap parçası yaptım ve her şeyin en iyisine layık çünkü ilçemiz için elinden gelen tüm çabayı gösteriyor, elimizden geldiğince onun yanında olacağız “dedi.
 
GENÇ YETENEKLERİN HER ZAMAN YANINDAYIM
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "İlçemizin genç yeteneklerinden Armoni Ferhat Furuncu kardeşimiz çok güzel bir parça ile ilçemize yapmış olduğumuz çalışmalarınız ile anlatmış oluyorsunuz Yapmış olduğu bu çalışma beni gerçekten çok duygulandırdı. İlçemizde gençlerimizin yapılan hizmeti görmesi bunu anlayabilmesi ve anlatabilmesi bizi gerçekten onurlandırıyor. Gençlerimizin her konuda her zaman yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum. Bu güzel rap parça için Armoni ( Ferhat Furuncu) kardeşimize teşekkür ediyorum. Ferhat kardeşimiz uzun yıllardır rap işi ile uğraşıyor ve her geçen gün kendisini geliştiriyor. Kendisine başarılarının devamını diliyorum ve bu arda yapılan rap parçayı dinlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz” diye konuştu.

Köksal ÖNER

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.